U bent hier: Home / Schijnvertoning journalist Maarten Keulemans

Schijnvertoning journalist Maarten Keulemans

by J.L. de Kreek — last modified 17-02-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Wanneer geoordeeld zal worden dat wetenschapsjournalist Maarten Keulemans zich schuldig maakt aan bedrog met terroristisch oogmerk is niet te zeggen. Dat hij zich daaraan mogelijk schuldig maakt kan blijken uit zijn publicaties op volkskrant.nl en zijn uitingen in de sociale media. Totaal arrogant met de neus in de wind de feiten aan de laars lappend. Tegenwoordig kan iedereen via internet onderzoeken of het waar is wat Maarten Keulemans stelt en beweert. Alle informatie van de zogenaamde experts die de mening van Maarten Keulemans onderschrijven staat op internet. De wetenschap die journalist Maarten Keulemans nodig heeft om zijn eigen ‘bullshit’ te herkennen is online te vinden.

Er is geen Sars-cov-2 althans niet in authentieke vorm. En er bestaat geen bewijs van causaal verband tussen het vermeende virus en Covi19. De Coronacrisis is een 'scam' van het hoogste niveau mede gepleegd door journalisten en hun media die daarmee in een lange traditie staan van ondersteuning van ernstige misdrijven waaronder terrorisme. De journalistiek en media is de beroepsgroep en branche waarin de antisemitische complotten worden gesmeed en de uitvoering wordt begeleid met nepnieuws en desinformatie. Willens en wetens.

Dat gaat in ieder geval terug tot 1895 toen de bekende journalist Theodor Herzl daarin het voortouw nam. De constatering is dat middels coronabedrog met terroristisch oogmerk massamoord wordt bewerkstelligd. Het oogmerk is complete realisatie van de ideeën van de Beweging van Herzl waar de hele media en journalistiek nauw bij zijn betrokken. Iedereen is misbruiksmakend van de onderscheidingstekens van het Joodse volk, vriend van de zogenaamd Joodse staat Israël. Israël is opgericht door de partners en vrienden van het nazi-regime.

Dit is relevant in verband met de Coronacrisis want dat loopt samen met een golf van antisemitisme over de wereld die leidt tot georganiseerde massale emigratie van Joden naar het wereld getto te Palestina waar de Beweging van Herzl de volgende Holocaust zal laten plaatsvinden ter vestiging van aristocratisch oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de held van Geert Wilders en Thierry Baudet. In het algemeen zijn journalisten laffe antisemieten die de feiten doodleuk naast zich neerleggen. 

Opportunistische wetenschap ontkenners pur sang. Dat in Nederland nog geen enkele zichzelf serieus nemende journalist werk heeft gemaakt van de opzichtige leugens die officieel worden verkondigd door autoriteiten in verband met de aanslagen in de VS 11 september 2001 is meer dan schandalig. Iedereen van het niveau van journalist Maarten Keulemans die net als de rest natuurkunde en/of wiskunde en/of scheikunde en/of biologie op school heeft gehad kan aan het instorten van de torens van de Twin Towers zien dat ze van onderaf zijn opgeblazen omdat de torens zonder vertraging althans amper vertraagd zijn ingestort.

Wet van behouw van energie of moment, of actie is een tegenovergestelde reactie, en soortelijke massa van staal, zijn allemaal geldige natuurkunde argumenten waarmee wetenschapsjournalist Maarten Keulemans van de Volkskrant de voortgaande onzin over de aanslagen in de VS 11 september 2001 bij het bestuur had kunnen ontzenuwen. Net als met de Coronacrisis. De bewindslieden mogen vertrouwen op de adviezen die ze krijgen van bepaalde specialisten waaronder begrepen het RIVM en de Gezondheidsraad.

Wanneer deze specialisten er naast zitten wat in verband met Covid19 zeer opzichtig het geval is dan zijn wetenschapsjournalisten als Maarten Keulemans van de Volkskrant ervoor iedereen bij de les te houden en te behoeden voor crisis. Dat doet wetenschapsjournalist Maarten Keulemans van de Volkskrant niet. Hij vertolkt als geen ander op het hoofdpodium naar beste kunnen de mening van corrupte wetenschappers die liegen en bedriegen alsof het gedrukt staat.

Share |

Permalinks