U bent hier: Home / Slachtoffers MH17 geholocaust

Slachtoffers MH17 geholocaust

by J.L. de Kreek — last modified 01-10-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De vraag dient gesteld te worden of de MH17 is geholocaust zoals ook de slachtoffers van de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de Joden in 1940-1945 ritueel zijn geofferd voor oppermacht van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders. De Nederlandse Rechtspraak, dat is zittende en staande magistratuur, dus ook het OM, wordt extreem zwaar terrorisme gerelateerd bedreigd om feiten onder de pet te houden die wijzen naar een Mogendheid wat sinds 1897 verantwoordelijk is voor internationaal terrorisme inclusief WOII en de Holocaust.

Door diepziek Holocaustbedrog van journalisten en Zionisten en bestuurders weten weinig mensen dat de Duitse bezetter het proxy-leger was van een groep industriëlen wat hersteld wil worden in de oude rechten uit de tijd van de slavernij. Om dit herstel in de oude staat van macht te bewerkstelligen ontwikkelen journalisten en andere professionals ten behoeven van deze groep plannen voor terrorisme, oorlog en Holocaust.

Hun maatschappelijke verandering noemen zij “the Great Reconstruction” of “the Great Revision” of “Deep Democracy” of “building tribes”. Dit wordt actief begeleid en bevordert door (corporate) antropologen en journalisten. Het OM wordt bedrogen en met terrorisme bedreigd en bedrogen om opvallende sporen die leiden naar mogelijke daders van de aanslag op de MH17 niet te onderzoeken. De personen die bedreigen werken nauw samen met de VVD en het CDA en de Telegraaf Media Groep, zijn fan van Geert Wilders en GeenStijl en kijken VPRO.

Share |

Permalinks