U bent hier: Home / Slechte werk journalist Chris Klomp

Slechte werk journalist Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 27-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad heeft zijn contract met het AD opgezegd. En gaat zich nu focussen op wat hij echt leuk vindt. De dagblad journalistiek is te vluchtig voor hem. Via zijn aansluiting op het open riool Twittert de journalist zijn opinie over anderen. Journalist Chris Klomp wordt zo nu en dan in dat riool nog al eens de maat genomen omdat hij in verband met bepaalde onderwerpen, laten we zeggen, kennelijk doelbewust nepnieuws verspreidt. Ook over wat er gezegd moet worden over de Jeugdzorg en de Kinderbescherming.

De mening van journalist Chris Klomp raakt duizenden minderjarigen direct in hun " prive-leven". Voor het leven getekend omdat ze van jongs af zijn belaagd, gestalkt en beschadigd door kinderbeschermers. Voor Chris Klomp zijn de feiten en omstandigheden niet relevant. Wanneer hij met argumenten onderbouwd op de feiten wordt gewezen lacht hij de tienduizenden jonge slachtoffers van de georganiseerde misdaad bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid recht in het gezicht uit. Ook met betrekking tot Chris Klomp en zijn gedragingen in de journalistiek laat internet sporen na. Zelf Twittert hij in het open riool dat hij geen lieverdje is. Meerdere keren veroordeeld. Ruzie hier en daar. Altijd een grote mond.
><br>Behalve over de Jeugdzorg en de Kinderbescherming. Wie daarover publiceert wat er gezegd dient te worden kan erop rekenen de wind van voren te krijgen van journalist Chris Klomp die na twintig jaar ervaring de schijn wekt zich met de inhoud bezig te gaan houden. Journalist Chris Klomp heeft in dienst gezeten. Hij schept erover op. Toch is hij niet in staat te zien en begrijpen dat het spoor naar de dader van de aanslag in Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld, welhaast rechtstreeks leidt naar Geert W. te Den Haag. Met deze Geert W. is het opmerkelijke feit aan de hand dat zijn held een journalist is die te Basel 1897 de beweging heeft opgericht die vandaag de coronamaatregelen bewerkstelligt voor het verkrijgen van oppermacht.
><br>Ander weetje over journalist Chris Klomp is bovendien dat hij de boodschapper negeert die stelt en beweert dat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen. En dat deze bedreigingen en bedrog worden uitgevoerd door of onder leiding van journalisten. En dat deze journalisten dit doen in het belang van de beweging die is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist die de held is van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Journalist Chris Klomp misleidt bewust over de feiten en omstandigheden. Het is niet denkbaar dat hij de informatie van de door hem als Wappie of Complotdenker gekwalificeerde scribenten, niet heeft gezien of begrepen. Chris Klomp is intelligent, gevat, kan schrijven en bezit een zeker journalistiek gezag. Als Chris Klomp bij het bestuur van Twitter klaagt dat iemand anders te hard kakt in het open riool worden ze op zijn gezag afgesloten. Journalist Chris Klomp heeft zo zijn contacten.

Share |

Permalinks