U bent hier: Home / Sluiting sportscholen onrechtmatig

Sluiting sportscholen onrechtmatig

by J.L. de Kreek — last modified 27-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronamaatregelen zijn zuiver onrechtmatig. Dat het OMT stelt en beweert dat de sportscholen nog niet open mogen omdat “er nog te veel onduidelijk is over het besmettingsgevaar in sportscholen, om een concreet advies te geven aan het kabinet over heropening.” bewijst juist dat de sportscholen niet dicht mogen. Omdat er nog “te veel onduidelijk” is mogen de sportscholen niet worden gesloten. Wet Publieke Gezondheidszorg staat sluiting alleen toe indien alles duidelijk is en sluiting onontkoombaar. Bovendien is dat alleen in het individuele geval.

Bovendien is er dan altijd een rechterlijke toetsing. De WPG staat collectieve maatregelen niet toe. Er is geen wettelijke basis voor de Coronamaatregelen. Alleen wanneer alles duidelijk is mogen in het individuele geval zulke drastische maatregelen genomen worden als het sluiten van sportscholen. Er bestaat in Nederland geen wetgeving die de collectieve Coronamaatregelen kunnen rechtvaardigen. De Wet Publieke Gezondheidszorg staat de Coronamaatregelen niet toe. Bovendien frustreren het OMT en het RIV doelbewust die maatregelen die wel significant genezing leveren van Corona. Nota bene tegen de kosten van de maandprijs voor een sportschool.

Het OMT en het RIVM belazeren de kluit op grandioze wijze. Sporten in sportscholen is juist goed. Verspreiding van het virus door al dat zweten is helemaal niet erg. Dat is goed voor de kudde immuniteit. Corona is geen gevaarlijk virus. Corona levert griep. En er bestaat gewoon een medicijn tegen Corona. Dit medicijn mag van het RIVM en OMT niet worden verstrekt door de huisarts in de eerste lijn waardoor veel mensen zieker kunnen worden dan nodig en naar het ziekenhuis moeten en daar sterven. Dat de niet-chirurgische Coronapatiënten in het ziekenhuis preventies bloedverdunners krijgen voorgeschreven waarvan bekend is dat zij “medicijn gerelateerde schade” veroorzaken is zo’n feit wat het OMT en het RIVM niet spontaan uit zichzelf met de sportscholen deelt.

Er is heel veel bekend over virussen. En er is best veel bekend over Corona. Het  DNA van Corona is bekend. Experts herkennen daarin sporen van Hiv. Wat erop zou wijzen dat Sars-cov-2 door mensen is gemaakt. Het voordeel daarvan zou zijn volgens experts dat Corona geen lang leven is beschoren in de vrije natuur. Hoe het ook is. Corona verspreidt snel. Net als griep. Wat betekent dat het lang zo dodelijk niet is als het OMT en het RIVM stellen en beweren. Het RIVM vertegenwoordigd door Jaap Van Dissel bewijst met de presentaties tegenover de commissies van de Tweede Kamer bij herhaling dat het aantal Coronadoden explosief stijgt bij en tijdens het ingaan van de Coronamaatregelen. Daarbij opgesteld de ervaringen van huisarts Rob Elens is objectief bewijs van het feit dat de Coronadoden inderdaad aan de Coronamaatregelen zijn overleden.

Share |

Permalinks