U bent hier: Home / Sommige Joden zijn Nazi’s

Sommige Joden zijn Nazi’s

by J.L. de Kreek — last modified 23-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Niet alle Joden zijn Joden. Sommige Joden zijn Nazi’s. Meeste mensen weten niet wat de Nazi’s echt zijn. Automatisch denkt bijna iedereen aan de Duitse bezetter. Dat is slechts de helft van de Nazi’s. De ene helft van de Nazi’s zijn de Nationaal Socialisten. De andere helft zijn de Zionisten. De Nazi’s bestaan uit twee groepen die symbiotisch samenwerken ten einde een gemeenschappelijk doel te volbrengen. Dit is oppermacht voor de familie van de patroon van de held van Thierry Baudet, en uitroeiing van het gehele Joodse volk. Wat dat betekent weet iedereen. Denk aan gaskamers en deportatie en Anne Frank die nooit op de trein was gezet om te douchen in Oost Europa als de Nationaal Socialisten en de Zionisten niet waren gefuseerd.

Joden zijn niet te herkennen aan Joodse verschijningsvormen. Iemand die eruit ziet als Jood kan net zo goed een Nazi zijn. Joden zijn te herkennen aan hun mening. Aan de inhoud. Een keppel zegt helemaal niks als de relevantie van handhaving van de Drie Eden wordt gebagatelliseerd. De Drie Eden zijn misschien wel de belangrijkste regels in het Jodendom. Handhaving van die regels beschermt de Joden het beste tegen antisemitisme. Het plan voor de Jodenvervolging is bedacht door de antisemitische journalist Theodor Herzl.

Hij is ook grondlegger van de leugenpers. Eind 19e eeuw was Theodor Herzl een veel geziene journalist die kranten en tijdschriften over de hele wereld volschreef en voor wie deuren open gingen die voor anderen gesloten bleven. De Paus, de Tsaar, Baronnen en de familie Rothschild waren zijn afnemers. Journalist Theodor Herzl bedacht tussen 1895 en 1904 het plan voor de familie Rothschild om wereldmacht te grijpen en te worden gekroond als koninklijke familie der Joden, met Groter Israël als grondgebied allemaal zoals voorzegd in het Bijbelboek Ezechiël.

Niemand wil ervan weten. De journalistiek en de media niet want die werken al sinds 1895 meen aan het plan van deze journalist om de rijksten families op aarde aristocratisch de wereld te laten besturen, net als vroeger van voor de Verlichting. Anno 2022 mag antisemiet Thierry Baudet die het creatieve brein van de Holocaust als held bewondert op vordering van de Beweging van Herzl de vergelijking niet mag trekken tussen de Jodenvervolging en de Coronacrisis. De Beweging van Herzl is de beweging van de held van Thierry Baudet. Dat is ook de held van Geert Wilders en Adolf Eichmann. De beging die zit achter de Holocaust van 1940-1945 heeft nog een Holocaust geagendeerd. Deze volgende Holocaust zal anders gaan dan de vorige Holocaust. Dat nu in twee jaar meer dan zes miljoen mensen zijn geofferd in het belang van the Great Reset is Holocaust. Het is niet alleen een genocide. Het is een heus offer voor oppermacht voor de stakeholders van the Great Reset, waaronder Thierry Baudet en zijn volgers.

Niet alle Nazi’s hebben de vorm van de Moffen zoals die in de oorlog hebben huisgehouden. De Nazi’s die de elite vertegenwoordigen gaan in burger en zijn van gegoede huize, luisteren naar Wagner, lezen poëzie en de krant, eten met mes en vork en praten met twee woorden. Ze vloeken niet, ze tieren niet, stampen niet met hun voeten en marcheren niet door straten. De echte Nazi’s zijn heren, gentlemannen. Dan vallen ze het minste op. Bovendien hoeven zij dan hun handen niet vuil te maken. De Nazi’s in driedelig pak zijn de initiators van de Holocaust. De mannen met de ideeën, de contacten en het geld. Deze Nazi’s zijn journalisten. De Nederlandse media worden door hen bepaald. De Telegraaf neemt deel sinds 1922. Wanneer journalist Saskia Belleman van de Telegraaf tot twee keer toe wordt geconfronteerd met de feiten in de rechtszaken tegen Geert Wilders, spuugt ze vuur.

Nu is het een feit dat sommige Joden van de naoorlogse generatie, de buik vol hebben van de Nazi’s. Met hun zogenaamde Joodse identiteit. Ze portretteren elkaar in de magazines van hun nazi-tribe en steken elkaar steevast veren in de achterste veinzend dat zij deel uitmaken van de groep der Joden. De Joden hebben helemaal niks met enige Joodse staat. De Joden zijn geen Zionisten. Het Zionisten staat lijnrecht tegenover het Jodendom. Zionisten is zuiver antisemitisme. De grootste antisemieten zijn de Zionisten die na de Franse Revolutie toen de Joden verlost raakte van het antisemitisme, de kleine bijna uitgedoofde haarden Jodenhaat nieuw leven in te blazen en opstookten tot nieuwe golven antisemitisme waaraan tot de dag van vandaag geen einde is gekomen.

Share |

Permalinks