U bent hier: Home / Staat ligt onder vuur

Staat ligt onder vuur

by J.L. de Kreek — last modified 11-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Onderdelen van de Staat der Nederlanden liggen inmiddels een jaar of tien onder vuur van terroristische dreigingen van de beweging die is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor het syndicaat van industriëlen wat is geholpen bij en tijdens de voorbereidingen op en uitvoering van de Holocaust door de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Niet alleen Adolf Eichmann leefde na de oorlog in vrijheid. Ook de beruchte kamparts Joseph Mengele. Hij stierf in 1979 zwemmend aan een hartaanval. Eichmann is opgepakt door zijn vrienden en bondgenoten en te Jeruzalem 1961 door hen geëxecuteerd.

De statelijk acterende beweging die is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen en de Joden uit te roeien is ingesteld door een bekende Oostenrijkse journalist. De beweging wordt geleid door journalisten, essayisten, publicisten, schrijvers. Zij vormen de dagelijks zichtbare harde kern in de journalistiek en media iedereen bewust misleidend in verband met de feiten.

Dit bedrog gaat over alles wat van belang is. Zoals over wie er feitelijk de grote initiators zijn van de Holocaust en over het instorten van de torens van de Twin Towers en over AIDS en over Sars-cov-2 en over de dood van Jezus Christus. De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bewust voorbereid door journalisten. Hun werk hebben zij opgeschreven in dagboeken die de Telegraaf al sinds 1922 in bezit heeft.

Grote mannen die schuldig zijn aan de Holocaust hebben dagboeken bijgehouden. De dagboeken van Mengele zijn opgekocht door het kleinkind van een slachtoffer van  Auschwitz. De tekst staat nergens online. De dagboeken die wel online staan, in het Duits en Engels, zijn geschreven door de journalist die te Basel 1897 de beweging heeft opgericht die statelijk acterend verantwoordelijk is voor de Holocaust van 1940-1945. Niemand die er kennis van neemt terwijl deze dagboeken de richtlijnen bevatten van de beweging die vandaag verantwoordelijk is voor de Coronacrisis.

Wappies en Complotdenkers geloven dat de mensheid een Nieuwe Wereld Orde wordt opgelegd. Dat is ook zo. En allemaal kijken de Wappies en Complotdenkers de verkeerde kant op. De documenten die staan uitgestald op de website www.holocaustles.nl zijn de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme. De documenten die de Nieuwe Wereld Orde constitutioneren. De grondwet van de georganiseerde antisemitische misdaad wat het oogmerk bezit iedereen te onderwerpen aan ‘the Doge’ van de beweging der antisemieten. De Coronamaatregelen zijn hun oorlogshandelingen. Voor oppermacht. En om wat er na de oorlog over is van de Joden volledig uit te roeien bij en tijdens de volgende Holocaust waarvoor de Nederlandse journalistiek en media vandaag het fundament leggen.

Share |