U bent hier: Home / Staatsgreep RIVM & OMT

Staatsgreep RIVM & OMT

by J.L. de Kreek — last modified 19-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het RIVM en OMT maken zich schuldig aan een ordinaire staatsgreep. Betrokkenen werken zich naar de top van de apenrots beroepend op hun expertise en een virus waarvan zij weten en kunnen weten dat het bestreden dient te worden middels handhaving van het Zelenko-protocol. De staatsgreep van het RIVM en OMT imponeert antisemitisch omdat dr. Zelenko orthodox Joods is. Het RIVM en OMT worden bij en tijdens hun staatsgreep geholpen door antropologen die trainingen Deep Democracy geven, en door journalisten, media en andere zogenaamde deskundigen. De statelijk acterende beweging waarvoor het RIVM en OMT werken is opgericht te Basel 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist.

Het RIVM en OMT zijn omringd door personen die de wetenschap liegen. Hun virologie is zelfbedacht en niet gebaseerd op staande wetenschap. Met hun beleid en strategie waaronder de lockdown valt, maken het RIVM en OMT van woningen kweekreactors voor virussen. De mRNA-vaccins bevorderen de replicatie van virusdeeltjes. Het maakt gebruik van de weg die virussen bewandelen om zich te vermenigvuldigen. Het mRNA-vaccin imponeert als een actief virus omdat het lichaamscellen aanzet virusdeeltjes te repliceren die fundamenteel zijn voor het bestaan van Sars-cov-2. Het mRNA-vaccin gedraagt zich als een virus waardoor mensen overlijden of anderszins ziek worden.

De achterliggende beweging waarvoor het RIVM en OMT werken (alsof ze Mengele zelf zijn) en waarop de leugenpers bewust niemand zicht geeft is de Beweging van Herzl. Dit is een beweging opgericht en geleid door journalisten die het oorlogsdoel bezit aristocratisch oppermacht te vestigen voor een bepaald syndicaat van industriëlen wat samenwerkt met Bill Gates. Al jaren wordt melding gemaakt van het bestaan van de Beweging van Herzl en zijn werkwijze en de schuld van deze beweging aan high impact crimes sinds oprichting te Basel 1897, waaronder begrijpende Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de Beweging van Herzl. De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was het proxyleger van het centraal bestuur van de Beweging van Herzl.

Omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door de Beweging van Herzl heeft de Beweging van Herzl zijn misdrijven ongeremd kunnen voortzetten. Antisemieten en hun naties zijn de vrienden en bondgenoten van de Beweging van Herzl. De grote leiders van de Beweging van Herzl, Herzl en Jabotinsky, zijn de grote helden van Geert Wilders, Adolf Eichmann en Thierry Baudet. Ze’ev Jabotinsky was de vooroorlogse opvolger van Herzl. Zijn paramilitaire troepen, de eerste Bruinhemden, hebben de locatie bepaald waar later het kamp Auschwitz verrees. Benjamin Netanyahu is de zoon van de rechterhand van Jabotinksy. Ook Netanyahu is antisemiet.

In ieder geval kiest Netanyahu ervoor Israëli collectief huisarrest op te leggen en te vergiftigen met het mRNA-vaccin in plaats dat hij de adviezen opvolgt van de orthodoxe Joodse dr. Zelenko die daarmee de mensheid verlost van het Coronaterrorisme en de actuele volkerenmoord met inmiddels wereldwijd 2.000.000 slachtoffers. Industrieel uitgevoerd. De Jodenvervolging van 1940-1945 wordt een industriële genocide genoemd. Het is uitgevoerd door het syndicaat van industriëlen wat achter de actuele Coronacrisis zit. Voor oppermacht. In het land waar Benjamin Netanyahu woont zijn straten, pleinen en wijken reeds vernoemd naar de families die de nieuwe wereld top down aristocratisch zullen besturen. De Coronamaatregelen borduren voort op de successen van de Beweging van Herzl sinds 1897. En dragen bij aan de complete realisatie van de ideeën van de atheïstische oprichter. Waaronder een volgende Holocaust.

Share |

Permalinks