U bent hier: Home / Strafvervolging Jaap van Dissel c.s. geambieerd

Strafvervolging Jaap van Dissel c.s. geambieerd

by J.L. de Kreek — last modified 10-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Iemand moet Jaap van Dissel cum suis wijzen op hun zwijgrecht omdat zij strafrechtelijk vervolgd kan worden voor deelnamen aan georganiseerde misdaad. En zelfs massamoord. Het medicijn tegen Corona wat gegarandeerd werkt mag niet worden voorgeschreven in de eerste lijn door huisartsen van Jaap van Dissel cum suis. Jaap van Dissel c.s. wil dat het virus blijft voortkabbelen zodat er tijd is voor de industrie van Bill Gates om een vaccin te ontwikkelen. En voor secretaris-generaal Erik Gerritsen om zijn ego een boost te geven middels een Corona-app gemaakt door de man die ook de app voor Uber heeft ontwikkeld.

Het Coronavirus is geen probleem. De problemen zijn het gevolg van de Coronamaatregelen. Huisarts Rob Elens en Zweden bewijzen dat Jaap van Dissel cum suis het kennelijk opzettelijk verkeerd doen. Huisarts Rob Elens begrijpt niet dat hem is verboden HCQ in combinatie met zink in de eerste lijn voor te schrijven. Hij signaleert net als vele anderen de lobby voor vaccinactie. Ook dit begrijpt hij niet omdat Covid-19 een RNA-virus is en naar zijn weten geen vaccins bestaan tegen RNA-virussen.

Vaccins blijken in de praktijk alleen bij DNA-virussen te werken. Dit betekent dat de Coronamaatregel dat evenementen met landelijke uitstraling verboden blijven tot een vaccin tegen Corona bestaat een verbod is voor onbepaalde tijd omdat er nooit een werkend vaccin tegen Covid-19 gevonden zal worden want het is een RNA-virus. In ieder geval is de kans op een vaccin tegen Covid-19 klein omdat er nog geen enkel vaccin bestaat tegen een RNA-virus. Huisarts Rob Elens wordt verboden zijn werk goed te doen door ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de Coronamaatregelen.

Huisarts Rob Elens heeft een website gemaakt op www.zelfzorgcovid19.nl met wat mensen allemaal kunnen doen als zelfzorg tegen Corona. Huisarts Rob Elens doet wat het RIVM had dienen te doen. In een interview op YouTube legt hij goed uit dat het immuunsysteem Covid-19 gewoon aankan als het beschikt over voldoende voedingsstoffen. Huisarts verbaast zich erover dat het RIVM of andere autoriteiten de burgers niet informeren over welke voedingstoffen ze nodig hebben voor maximale garante dat het immuunsysteem het virus aan kan. De website op ww.zelfzorgcovid19.nl is uitgebreid gedocumenteerd. En is voorzien van een rijke bronnenlijst met hyperlinks naar de publicaties.

In Zweden zijn verhoudingsgewijs minder doden dan in Nederland en daar draait de economie gewoon door en hoeft men een tweede besmettingsgolf niet te vrezen. In Zweden zijn meer dodelijke slachtoffers gevallen dan men verwachtte. Vooral ouderen. Daarom wordt in Zweden strafrechtelijk onderzoek gedaan naar deze doden. Het vermoeden van justitie in Zweden is dat deze ouderen verkeerd zijn behandeld waardoor ze zijn overleden aan Corona.

Er zijn veel berichten terug te vinden van artsen en onafhankelijke media waaruit blijkt dat de behandeling op de intensive care met beademingsapparaten de oorzaak is van de vele Coronadoden. Deze berichten worden actief geband door de Mainstream media. Jaap van Dissel cum suis en de MSM vertellen ook niemand dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt en dat de dertig miljoen AIDS-doden zijn vermoord middels medicijnen. De Mainstream media voeren steeds de personen op als ‘experts’ die verantwoordelijk zijn voor de misdaden. En kijken weg en demoniseren die bronnen waaruit objectief blijkt dat de Mainstream media bol staat van de leugens en bedrog over Corona, HIV, AIDS, de Kinderbescherming, CO2, MH17, 9/11 en de Joden.

Share |

Permalinks