U bent hier: Home / Strafvervolging Jaap van Dissel onvermijdelijk

Strafvervolging Jaap van Dissel onvermijdelijk

by J.L. de Kreek — last modified 15-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Afgelopen zondag is het Catshuisberaad geadviseerd door directeur Jaap van Dissel van het RIVM. Gisteren kondigde het Kabinet een harde lockdown af. Weldenkend Nederland weet dat het Kabinet kennelijk bewust vals wordt voorgelicht door Jaap van Dissel. Des te meer Jaap van Dissel de bewindslieden misleidt met zijn pseudowetenschap des te groter de kans op zijn strafvervolging. Statistisch gezien onvermijdelijk. Dat is de realiteit.

Het is aan het begin van de Coronacrisis reeds meegedeeld dat de Cornamaatregelen worden gezien als een vorm van internationale misdrijven en terrorisme. En dat daarnaar wordt gehandeld. Dit betekent dat autoriteiten geduldig met feiten onderbouwd worden geïnformeerd over de wanprestatie van Jaap van Dissel cum suis tot ze al dan niet schuldbewust in het verdachtenbankje zitten. Dat men bij het RIVM en OMT lijdt aan chronisch gebrek aan normbesef laat de geschiedenis goed zien. Dat de personen die daar werken hoog opgeleid virologen en directeuren van ziekenhuizen zijn betekent niet dat hun hersenkronkels op feiten zijn gebaseerd.

In verband met Sars-cov-2 is het de realiteit dat dit nieuwe virus nog niet officieel is geïdentificeerd volgens de regels die daarvoor gelden in de virologie. Het virus is voorspeld middels computermodellen. De realiteit is dat PCR-test is gebaseerd op synthetisch materiaal van het virus omdat er geen biologische bronnen voorhanden zijn. Mevrouw Marion Koopman van het OMT schrijft het allemaal zelf. Dit betekent dat ze bij het OMT en RIVM bekend zijn met hun bedrog en dat zij iedereen opzettelijk bedriegen. Terrorisme gerelateerd wel te verstaan.

De realiteit is ook dat de truc met de PCR-test en de misleiding in verband met de Gouden Standaard in de virologie ook is uitgehaald bij HIV en AIDS. HIV is niet de oorzaak van AIDS. Iedereen kan meerdere keren besmet raken met HIV en daar weer vanaf komen door gezond te leven. AIDS is een syndroom wat wordt verkregen door middel van vergiftiging met medicijnen tegen HIV. Met 30 miljoen doden tot gevolg. Daarenboven zijn er concrete aanwijzingen dat de bloedstolsels die Coronapatiënten in ziekenhuizen krijgen het gevolg zijn van de bloedverdunners die hen profylactisch worden toegediend. Er bestaan gewoon gewone geneesmiddelen tegen Covid19 klachten waarvan iedereen wordt afgehouden.

Het meest bizarre is het gemak waarmee Mainstream journalisten en hun media meegaan in het bedrog en dit versterken, en goede informatie onderdrukken en feiten in verband met dat bedrog verhullen. Daaronder personen die zich onderzoeks- of wetenschapsjournalist noemen. De MSM blijkt een bedrijfstak te zijn waarbij het faciliteren van high impact crimes de kern is van de bedrijfsactiviteiten. De realiteit is dat Huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl al vanaf het begin van pandemie van het virus laat zien wat de snelle, veilige, goede en goekope oplossing is. Niemand wil het weten. Het bedrog in verband met Corona is misschien wel het grootste misdrijf in de 21ste eeuw.

Share |