U bent hier: Home / Strafvervolging Marion Koopmans OMT

Strafvervolging Marion Koopmans OMT

by J.L. de Kreek — last modified 20-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Virologen Marion Koopmans en haar collega’s van het OMT dienen strafrechtelijk te worden vervolgd. Niet alleen legt Marion Koopmans haar eigen paper ten grondslag aan de zogenaamde validatie voor de PCR-test voor Sars-cov-2. Marion Koopmans bewerkstelligt tevens dat Covid19-patienten niet snel en veilig genezen waardoor ze sterven. Covid19-doden zijn vermoord door de behandeling. Niemand hoeft te sterven ten gevolge van een Sars-cov-2-infectie.

we doen het niet om de epidemie te stoppen

Zelfs patiënten uit de risicogroepen zoals ouderen genezen snel, veilig en goedkoop met de medicijnen die mede op gezag van Marion Koopmans van het OMT zijn verboden. Marion Koopmans neemt niet alleen deel aan massamoord en zelfs genocide, ze legt tenslotte de nationale groep der Nederlanders leefomstandigheden op die op de vernietiging van een deel of geheel zijn gericht, ze neemt ook deel aan terrorisme. De wet definieert terrorisme als:

de bevolking of een deel der bevolking van een land ernstige vrees aanjagen, dan wel een overheid of internationale organisatie wederrechtelijk dwingen iets te doen, niet te doen of te dulden, dan wel de fundamentele politieke, constitutionele, economische of sociale structuren van een land of een internationale organisatie ernstig ontwrichten of vernietigen.

Aan alle bestanddelen van de kwalificatie terrorisme volgens het Wetboek van Strafrecht hebben Marion Koopmans en het OMT voldaan. Bij Jinek 21 april 2020 hebben leden van het OMT verklaard dat bestrijden van het virus niet het doel is en dat men wil dat het voortkabbelt. Mevrouw Anne Vossen  zei letterlijk:

we moeten natuurlijk ook bedenken met zin allen dat we het niet doen om de epidemie te stoppen, maar af te remmen. En dat is natuurlijk ook een beetje de gedachte die heel veel onder mensen leeft, we moeten het nu stoppen. Maar dat is nu niet echt eens de bedoeling we willen gewoon dat het langzaam aan voortkabbelt om het zo maar te zeggen met zo min mogelijk gezondheidsrisico’s en zo min mogelijk problemen in de zorg. Maar we willen het niet helemaal stil zetten want anders hadden we naar een volledige lockdown moeten gaan. (click)

we willen gewoon dat het langzaam aan voortkabbelt

De pandemie van het virus Sars-cov-2 is gepland. Het is een plandemie. Ze doen het niet om de epidemie te stoppen. Sars-cov-2 is afkomstig van een oud bekend virus. Bovendien is dit virus vandaag niet hetzelfde als in maart dit jaar. Virussen evalueren. Sars-cov-2 is familie van Sars-cov. Daarvan is bekend dat het goed reageert op bepaalde bekende medicijnen. Sars-cov-2 reageert goed op andere bekende veilige medicijnen. Dit is een combinatie van HCQ, zink en een antibioticum.
><br>Door deze medicijnen is vaccinatie niet nodig, net zo min als lockdown, mondkapjes of elke andere Coronamaatregel. De enige Coronamaatregel die Marion Koopmans straffeloos het kabinet heeft kunnen adviseren als lid van het OMT is toelaten van HCQ in de eerstelijnszorg zodat huisartsen de pandemie van het virus snel, veilig en goedkoop bestrijden.
><br>Met HCQ, zink en een antibioticum wordt het virus bij iedereen binnen een dag of vijf bestreden. HCQ kan zelfs preventief worden gebruikt. Niet alleen de vermenigvuldiging van het virus wordt met deze medicijnencombinatie tegen gegaan, ook genezen patienten en ontstaat er immuniteit. Marion Koopmans ziet dit niet zitten. kennelijk omdat het niet overeenkomt met het verdienmodel van de georganiseerde misdaad in de zorg.

Share |

Permalinks