U bent hier: Home / Strafvervolging RIVM, WHO en Bill Gates

Strafvervolging RIVM, WHO en Bill Gates

by J.L. de Kreek — last modified 13-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Om van de Coronamaatregelen verlost te worden, en ook andere kwesties op te lossen zoals de jeugdzorg en kinderbescherming, is het nodig het Openbaar Ministerie aan te zetten tot strafvervolging. Daarvoor is het noodzakelijk de rechtspraak te respecteren alsof het Gd zelf is. Organisaties als Stichting Viruswaarheid die als doel hebben de democratische rechtsstaat te beschermen hebben geen bananen nodig aan de poorten van de Paleizen van Justitie. Alles wat Viruswaanzin doet staat haaks op het doel van Stichting Viruswaarheid wat in rechte wordt vertegenwoordigd door mr. Jeroen Pols, Willen Engel en een advocaat die een klacht aan zijn broek kan krijgen.

Dat er sprake is van een overval op Nederland, de wereld en Europa wordt al langer meegedeeld aan het publiek. Ook wordt daarbij bericht dat onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door een terreurbeweging die daarmee een gevaar is voor de rechtsorde. Dat is de terreurbeweging van de Coronamaatregelen. Deelnemers aan deze terreurbeweging zijn in willekeurige volgorde: Rita V., Geert W,. Matthijs van N., Jort K., Harry M, Loe de J., Chris K., Hanna A., Hans K, Saskia B., de Telegraaf, de NOS, het NIOD, und so weiter. In de context van de problemen waarin iedereen zit bewerkstelligt Willem Engel breed lachend tweespalt. Willem Engel blijkt ervaring te hebben met het creëren van chaos.

Het bijzondere aan Willem Engel is dat hij zegt de leider niet te zijn terwijl hij de agenda bepaalt en al het geld van alle donaties op de rekening van zijn dansschool gestort krijgt. Of is pappa Engel de grote donateur? Viruswaanzin spoort voor geen meter. Omdat Viruswaanzin de nodige aandacht en energie vergt van iedereen zal misschien eerst Viruswaanzin alle middelen rechtens gesloopt moeten worden voordat eindelijk rechtsstatelijk een eind kan worden gemaakt aan het onbehoorlijke bestuur. Het is helemaal niet zo moeilijk in kort geding de rechter ervan te overtuigen dat de Coronamaatregelen onmiddellijk opgeheven moeten worden omdat er medicijnen bestaan de snel, goedkoop en veilig de pandemie van het virus bestrijden. Dat is wat de wetgever wil.

Had Viruswaanzin opgelet dan had het geweten dat het Kabinet en Parlement en de Rechtspraak en de Landsadvocaat net zo hard bedrogen worden door het RIVM en het OMT en IGJ en de Volkskrant en de WHO en Bill Gates als de rest van de wereld. Niet alleen over Corona. Ook over Hiv en AIDS en over de kinderbescherming en over Co2 en over stikstof en meer. De zogenaamde wetenschap van het RIVM en ook van de WHO en van Bill Gates zijn verzinsel van oplichters. Overlappend kenmerk is dat deelnemers gewillig worden getraind in Deep Democracy. Zowel in Nederland als elders in de wereld. Deep Democracy is de psychologische clusterfuck van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor 9/11 om de massa de veranderingen ten gevolge van dit terrorisme te laten accepteren. Alle stemmen horen. Vooral ook die van de onderdrukker. En vervolgens de eigen zin doen.

Wat er moet gebeuren is dat iedereen de Coronamaatregelen handhaaft. Op redelijke wijze. Stel desgewenst individuele gevallen aan de kaak bij de rechter. En laat viruswaanzin barsten. Dump die Willem Engel en Jeroen Pols en Mordechay Krispijn en Anna Zeven bij het spreekwoordelijke grofvuil. Niemand vindt de Coronamaatregelen leuk. Behalve bepaalde personen. Die genieten bijkans seksueel. Er dient in de eerste plaats rust te zijn. Geen zorgen over demonstraties of openbare orde verstoringen om begin te kunnen maken met strafvervolging van de relatief grote groep personen die verantwoordelijk is voor het terrorisme en de massamoord middels Coronabedrog.

Coronapatiënten worden vermoord in de ziekenhuizen. In de ziekenhuizen krijgen Coronapatiënten medicijnen die ze niet nodig hebben, waardoor ze sterven aan trombose. AIDS doden zijn ook vermoord middels medicijnen. Hiv is onschuldig. Besmetting met het Coronavirus kan makkelijk worden weggedraaid door te doen wat huisarts Rob Elens zegt van zelfzorgcovid19.nl. Het kernteam van Viruswaanzin bestaat uit lamlendige figuren. A zeggen en B doen. Steeds weer die dingen toevoegen aan door anderen georganiseerde demonstraties die escalatie kunnen bewerkstelligen. Zoals pannen en stokken om herrie te maken. Viruswaanzin leidt af van de kern. En het misleidt doelbewust over wat nodig is om de democratische rechtsstaat te verlossen van de Coronamaatregelen.

Share |