U bent hier: Home / Strafzaak journalist Micha Kat is hot

Strafzaak journalist Micha Kat is hot

by J.L. de Kreek — last modified 26-12-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Echt een strafzaak om vingers bij af te likken. Zowel voor de haters als de fans. Journalist Micha Kat gaat goed van start in de strafzaak tegen hem. Zijn advocaat onderstreept dat er een serieuze civiele kwestie speelt tussen journalist Micha Kat en in het bijzonder de magistratuur te Den Haag. De rechter zegt bekend te zijn met de zaken die er spelen omdat hij anders onder een steen zou leven. En hij stelt dat de ontmaskeringen door journalist Micha Kat van een corrupte Haagse rechter en wat Kat daarover heeft gepubliceerd niet van belang zijn voor hem.

Journalist Micha Kat lijkt te denken dat dit een goed teken is terwijl het ook veeg kan zijn. Eigenlijk is het te gek voor woorden dat de Haagse rechtbank zich niet reeds op voorhand onbevoegd heeft verklaard van de strafzaak kennis te nemen gezien de bekende reeds hoog oplopende discussie tussen journalist Micha Kat en de Haagse magistratuur in verband met de schade die de Haagse magistraten reeds onrechtmatig hebben toegebracht aan journalist Micha Kat en zijn reputatie

Micha Kat maakt korte metten met dat hij complotdenker zou zijn. Het Openbaar Ministerie verwijt hem strafbaar complotdenken. Wat neerkomt op strafbaar denken. Ook de rechtbank dient daar korte metten mee te maken. Strafbaar denken bestaat niet. De gedragingen van journalist Micha Kat kunnen dus niet voortkomen uit zijn complotgedachten.

In Den Haag is de omgeving van journalist Micha Kat totaal vijandig te noemen. Het Haagse OM wat al jaren tegen journalist Micha Kat strijdt. De kwestie met de corrupte Haagse rechter. En dan de rechters in de actuele strafzaak tegen journalist Micha Kat die niet ambtshalve bepalen dat zij wegens belang van de Haagse rechtbank de zaak verwijzen naar een andere rechtbank in een ander arrondissement.

Journalist Micha Kat kan ook de gok nemen met de Haagse rechters in zijn strafzaak. Verwijzen naar een andere rechtbank kan ertoe leiden dat het de rechtbank wordt die ook de kwestie tegen Huig Plug heeft behandeld. Dat leidt weer tot andere twijfels in verband met de onpartijdigheid van de rechters. De verdachte heeft niet het recht te shoppen naar een rechter die de verdachte welgevallig is. En misschien zijn er rechtbanken die vijandiger staan tegenover journalist Micha Kat dan de Haagse rechters in het Haagse hol van de Haagse leeuw. 
><br>
><p>

Share |

Permalinks