U bent hier: Home / Technocraten besturen Nederland

Technocraten besturen Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 13-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De antropologische verandering heeft zich voltrokken. Technocraten besturen Nederland. De democratie is ten einde. De Tweede Kamer beraadslaagt op basis van door bepaalde ambtenaren geleverd terrorisme gerelateerd bedrog. Dat er helemaal geen feitelijk en objectief bewijs is gepubliceerd van het bestaan van Sars-cov-2 lijkt niemand te deren. Iedereen vertrouwt op de beruchte PCR test wat alleen een DNA/RNA-sequentie meet en niet het feitelijke bestaan van het virus.

Om bewijs vragen aan de technocraten via sociale media is zinloos. De personen in kwestie kiezen ervoor de boodschapper te beledigen en met vragen achter te laten. Virologie is in beginsel niet heel moeilijk te begrijpen.

Des te besmettelijker een virus des te minder dodelijk het is. Ebola is zeer dodelijk en verspreidt door menselijk contact. Sars-cov-2 als het uberhaupt bestaat verspreidt door aerosolen. Het grappige aan de ziekte Covid19 is dat er geen bewijs bestaat dat Sars-cov-2 daarvan de oorzaak is. En wel concrete aanwijzingen bestaan dat Covidpatienten sterven aan de behandeling.

Beademingsapparaten en medicijnen tegen bloedstollingen zijn de mogelijke oorzaken van het sterven van Covidpatienten op te intensieve care in ziekenhuizen. Alsmede het verbod op toegang voor huisartsen tot HCQ. Covid19 is een aandoening die onmiddellijk bij de eerste klachten in de eerste lijn moeten worden behandeld met HCQ en zink volgens het Zelenko-protocol in plaats op de afdelingen voor intensieve zorg in ziekenhuizen. Dat is veiliger, sneller en goedkoper. De bestrijding van de pandemie van het virus had de samenleving niet meer dan 255 miljoen Euro hoeven kosten.

Share |

Permalinks