U bent hier: Home / Terreurbeweging journalisten bedreigt Rechtspraak

Terreurbeweging journalisten bedreigt Rechtspraak

by J.L. de Kreek — last modified 12-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De terreurbeweging waaraan Telegraaf journalist Saskia B. deelneemt bedreigt en bedriegt het Openbaar Ministerie om niet de feiten en omstandigheden te respecteren die het bestaan van deze terreurbeweging en haar misdrijven objectief bewijzen. De Telegraaf neemt in ieder geval sinds 1922 deel aan de Terreurbeweging van Herzl. Het kreeg de ideeën voor de Holocaust in 1922 in bezit en plaatste het creatieve brein op een voetstuk. Sinds het eerste proces tegen Geert Wilders is bekend dat zijn helden de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Journalist Saskia B. die van alle grote rechtszaken verslag doet via Twitter is bekend met de vindplaats van de brondocumenten van het internationaal terrorisme waaraan ze deelneemt. Deze zijn haar bij herhaling meegedeeld. Laatstelijk in de Bunker te Schiphol door de benadeelde partij in het hoger beroep in de strafzaak tegen Geert Wilders die de Blonde Geit ervan beschuldigt met zijn “Minder Marokkanen” uitspraken de Jodenvervolging voort te zetten. Het Openbaar Ministerie is één en ondeelbaar. Alle parketmedewerkers zijn en worden extreem oneigenlijk onder druk gezet door de terreurbeweging van Saskia B. om Geert Wilders niet te vervolgen voor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. En zijn internationale misdrijven.

Dit is ook van belang voor de aanslag op de MH17. Deze aanslag vond plaats in Oekraïne. Dit is het gebied waar begin vorige eeuw de Jodenvervolging opstoom kwam. De Jodenvervolging van 1940-1945 begon in Oost Europa waar de toenmalige leiders van de terreurbeweging van journalist Saskia B. middels actieve lobby vanuit West Europa de pogroms los maakte. Het is allemaal niet moeilijk en zelfs makkelijk voor journalist Saskia B. om te zien en begrijpen omdat de feiten en omstandigheden die dit objectief bewijzen komen uit de archieven van het Telegraaf. De terreurbeweging van journalist Saskia B. is wereldwijd actief. Het herhaalt de zetten van vroeger die met succes tot de Jodenvervolging van 1940-1945 hebben geleid.

Het lijkt erop dat de terreurbeweging waaraan journalist Saskia B. van de Telegraaf deelneemt verantwoordelijk is voor de aanslag op de MH17. Uit de rapporten van de OVV kan niet blijken dat een BUK verantwoordelijk is voor het neerstorten van de HM17. De technische feiten die in dit rapport staan vermeld spreken de conclusie tegen dat een BUK verantwoordelijk is voor de ramp. De explosie vond plaats binnen 1,5 meter van de cockpit. Dat is niet consistent met de videopresentatie van het OVV. Bovendien gaat het geluid van de explosie van voor naar achter, wat betekent dat de MH17 recht van voren is neergeschoten. En niet door een BUK-raket die beweegt van rechts vooronder naar links boven. Het rapport van de OVV sluit niet uit dat twee wapens zijn gebruikt om de MH17 neer te halen. Mogelijk is de MH17 kort voor de aanslag door de luchtverkeersleiding op de juiste koers gezet voor de aanslag.                                                                 

Share |

Permalinks