U bent hier: Home / Terreurbeweging overvalt Koninkrijk

Terreurbeweging overvalt Koninkrijk

by J.L. de Kreek — last modified 27-12-2019 03:00
Opgeslagen onder:

De vrijheid waarover de Koning sprak tijdens zijn kersttoespraak eerste kerstdag 2019 is betrekkelijk. Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door de terreurbeweging die ook verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De Kroon is voorkeursdoelwit. Deelnemers aan deze terreurbeweging zijn journalisten, schrijvers, media, historici, antropologen, natuurkundigen, artsen, psychiaters en hun beste antisemitische vrienden en trouwste antisemitische bondgenoten.

De terreurbeweging organiseert zich als een tribe. De leden van de terreurbeweging worden door coporate antropologen getraind in deze organisatievorm. Deze terreurbeweging beoogt oppermacht gespiegeld aan het bestuur van de despoten en dictators voor de Franse Revolutie. De leider van deze terreurbeweging is een syndicaat met aan de top een lid van misschien wel de rijkste familie ter wereld. Deze terreurbeweging werkt reeds 122 jaar aan de stichting van een Koninkrijk waaraan alle Joden en alle Naties worden onderworpen.

Deze onderwerping vindt as we speak in Nederland plaats doordat onderdelen van de Staat der Nederlanden terroristisch worden bedreigd en bedrogen door deze terreurbeweging om bepaalde beslissingen te nemen. De Rechtspraak, de Joden en minderjarigen genieten niet van de vrijheid waarover de Koning sprak. Zij worden excessief gestalkt en anderszins bedreigd door de terreurbeweging die de volgende Holocaust voorbereidt en on the fly het Nederlands Koninkrijk aan zich onderwerpt. De Koning weet van niks want om hem heen zijn ambtenaren werkzaam die deze terreurbeweging een warm hart toedragen.

Share |