U bent hier: Home / Terrorisme gerelateerde journalistiek

Terrorisme gerelateerde journalistiek

by J.L. de Kreek — last modified 03-03-2023 03:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse journalistiek maakt zich media breed schuldig aan terrorisme gerelateerd bedrog althans aan het zijn van de spreekbuis van de terroristische organisatie die zit achter de Jodenvervolging. Dit bedrog betreft een groot aantal relevante feiten in verband met de aanslagen in de VS 11 september 2001, en op Nederlandse en NATO militairen, de jeugdbescherming, Hiv en AIDS, de Holocaust, Covid19 en de Jihad. Over deze diepgaande betrokkenheid van journalisten en hun media bij ernstige misdrijven waaronder terrorisme wordt reeds geruime tijd hardop geklaagd bij autoriteiten en media. De Coronacrisis is onderdeel van de complete realisatie van de ideeën van journalist Theodor Herzl waaronder een volgende Holocaust.

Dat dit de feiten zijn kan iedereen weten omdat journalist Theodor Herzl er vanaf het eerste uur zelf over heeft gepubliceerd. Vervolgens hebben zijn opvolgers hun handel en wandel genoteerd, en doelbewust bewerkstelligd dat de Holocaust van 1940-1945 is uitgevoerd door de beste antisemitische vrienden en trouwste antisemitische bondgenoten van de Beweging van Herzl: Adolf Hitler en Adolf Eichmann cum suis. Dat de Beweging van Herzl tot op de dag van vandaag uitgebreid van support wordt voorzien met nepnieuws en desinformatie door de Mainstream journalisten en hun media, wordt bewezen door diezelfde journalistiek in de talrijke archieven nationaal en internationaal die sinds een aantal jaren online beschikbaar zijn.

Al die journalisten van de Mainstream media die dagelijks op het hoofdpodium het hoogste woord verkondigen zijn vertolkers van de corrupte mening van bedriegers die met terroristisch oogmerk misbruik maken van gezag en vertrouwen. Bewindslieden worden nu al meer dan twee jaar voor de gek gehouden in verband met Sars-cov-2 en Covid19 door personen waarop zij mogen vertrouwen en door de journalistiek en media. Onbegrijpelijk. Al die journalisten doen de hele dag stoer in de sociale media terwijl de feiten die gewoon staan gepubliceerd in talrijke online wetenschappelijke tijdschriften en databases objectief hun voortgaande ‘bullshit’ bewijzen. Er bestaat geen bewijs van het authentieke virus Sars-cov-2. En er bestaat geen bewijs van causaal verband tussen dat verondersteld nieuwe virus en de ziekte die Covid19 wordt genoemd. Covid19 is ordinaire 'rebranding' van griep.

De protocollen die door het RIVM en IGJ worden gehandhaafd onder andere in verband met huisarts Rob Elens te Meijel zijn protocollen voor massamoord. Er is geen enkele redelijke inspanning verricht om de pandemie of de epidemie die er was te mitigeren. De maatregelen waren ter versterking van het functioneren van virussen. Het doel van de adviseurs van het kabinet is het laten voortduren van de pandemie en de leugens. Willens en wetens. Dat het bijvoorbeeld journalist Chris Klomp met al zijn zogenaamde kennis van het strafrecht niet ziet en begrijpt dat de PCR-techniek ten enenmale ongeschikt is voor de detectie van een replicatie competent virus althans een onbekende oorzaak van de uitbraak van atypische longontsteking is een veeg teken. In samenhang met zijn kwaliteitsloze berichtgeving over de jeugdzorg zegt dit iets over zijn predispositie. Journalist Chris Klomp is niet dom of onwetend.

Share |

Permalinks