U bent hier: Home / Terrorisme in de journalistiek (1)

Terrorisme in de journalistiek (1)

by J.L. de Kreek — last modified 25-02-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme zijn geschreven door journalisten. Deze journalisten worden tot op de dag van vandaag op een voetstuk geplaatst door de Mainstream media. Geen enkele journalist blijkt bereid de terrorismefeiten van journalisten serieus te nemen. Alle media outlets lachen zich bijkans een breuk om al die gekkies en complotdenkers. Een goed inhoudelijk gesprek met journalisten over de feiten blijk niet mogelijk. Op geen enkele manier zijn journalisten bereid bijvoorbeeld 911feiten aan de algemeen bekende wetten van Newton te relateren.

George van Hout legt in Komplott II goed uit dat de torens van de Twin Towers in hun eigen footprint met welhaast de vrije valsnelheid zijn ingestort omdat de opwaartse kracht van the basement pardoes verdween. Drie wolkenkrabbers zijn op 11 september 2001 middels controled demolition gesloopt. Meer dan drieduizend doden. Geofferd voor de strijd tegen terreur. Een heuse Holocaust. Journalisten onttrekken bewust informatie aan het oog van het publiek waaruit evident blijkt dat het actueel internationaal terrorisme wordt bewerkstelligd door de terreurbeweging van journalisten en schrijvers die is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl.

Sinds de feiten bekend zijn en pogingen worden ondernomen een en ander te laten objectiveren door de Rechtspraak worden rechters terrorisme gerelateerd bedreigd door de terreurbeweging van journalisten en hun media om verzoeken ter zake af te wijzen. Deze terreurbeweging van journalisten en media is mogelijk ook betrokken bij de aanslag op de MH17. Het is in ieder geval verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, veel naoorlogse high impact crimes, de aanslagen in de VS 11 september 2001, referendumbedrog en het terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van de rechtspraak en rechters. Het meest vervelende aan deze terreurbeweging voor bepaalde personen is dat het actief jaagt op Joden.

De bewuste terreurbeweging van journalisten maakt het Joden in Nederland onmogelijk een normaal leven te leiden en te assimileren. Joods bezit wordt geplunderd door deelnemers aan deze terreurbeweging zonder dat daartegen iets kan worden ondernomen omdat rechters door de bedreigingen en bedrog verzoeken consequent afwijzen. Hedendaagse journalisten die met kennis van de feiten deze niet meedelen aan het publiek zijn onder andere Chris Klomp, Saskia Belleman, Wierd Duk, Matthijs van Nieuwkerk, Kustaw Bessems, Arnold Karskens. Journalisten die in het verleden ten behoeve van de terreurbeweging hun bijdrage leverde aan het verhelen van de waarheid zijn onder andere Theodor Herzl, Ze'ev Jabotinsky, Hannah Arendt, Loe de Jong en Harry Mulisch.

Share |

Permalinks