U bent hier: Home / Terrorisme in de journalistiek (2)

Terrorisme in de journalistiek (2)

by J.L. de Kreek — last modified 22-01-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Wie wil weten hoe het zit precies met de Holocaust, het antisemitisme, de Joden, de Zionisten, 9/11, aanslagen in Afghanistan op Nederlandse en NATO krijgsmacht, Hiv en AIDS, Sars-Cov-2, CO2, stikstof, klimaatverandering, georganiseerd sadistisch kindermisbruik, het leven van Jezus Christus, corrupte journalisten en hun media, en het auteursrecht in digitaal tijdperk leest hét Goede Nieuws™ op goedenieuws.nl. Dit is de enige site waarop ‘first hand’ verslag wordt gedaan vanuit de coulisse van het Coronatribunaal.

Het Coronatribunaal gaat over de figuren die de Nederlandse overheid en burgers jarenlang hebben misleid met betrekking tot het coronavirus. Daaronder tevens begrepen Viruswaarheid en de complotdenkers cum suis. De Coronacrisis is onderdeel van de strijd van de statelijk acterende beweging van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet. Dat is dezelfde beweging als die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd. De beweging der Zionisten. Alles in verband met de geopolitiek sinds 1895 wordt bepaald door de ambities van de Zionisten om de Franse Revolutie om te wentelen en wereldmacht ouderwets te plaatsen in de handen van een bepaalde kwaadaardige-elite.

Deze elite werd gediend met het werk van Adolf Hitler en de Nazi’s. Tevens wordt het gediend met the Great Reset van Klaus von Schwab. Het authentieke virus Sars-Cov-2 bestaat niet. Covid19 is re-branding van griep. De Triple Therapy zoals het Zelenko protocol adviseert en Ivermectine als vroegbehandeling in de eerste lijn is de beste werkwijze voor doeltreffende bestrijding van de gerezen pandemie en herstel van de patiënten.

De vaccinaties maakt van mensen fabrieken van onderdelen van Sars-Cov-2. Het immuunsysteem wordt met de vaccinaties aangezet tot een aanval op het lichaam zelf. Bij een normaal vaccin wordt een klein beetje van de ongewenste indringer ingebracht waarop het immuunsysteem zich kan trainen. Bij het mRNA-vaccin wordt het lichaam aangezet tot de productie van spike eiwitten ten gevolge waarvan menselijke lichaamscellen doelwit worden of kunnen worden van het eigen immuunsysteem. Dat zijn de feiten die ook de journalisten Chris Klomp en Maarten Keulemans kunnen kennen.

Dat juist Chris Klomp propageert dat Donald Trump en de Wappies duizenden slachtoffers hebben gemaakt met hun queeste voor Hydroxychloroquine zegt iets over de kwaadaardigheid in de journalistiek. De issue met Hydroxychloroquine is dat het om Zink gaat en dat HCQ in kleine hoeveelheden en in korte tijd wordt gebruikt onmiddellijk bij de eerste verschijnselen dus snelbehandeld en niet pas later HCQ in het ziekenhuis in grote hoeveelheden want dat lost niks op. Het bijzondere aan de adviezen over HCQ in verband met de bestrijding van Sars-Cov-2/Covid is dat het gaat om zink. HCQ in kleine hoeveelheden een paar dagen wordt gebruikt om zink door menselijke lichaamscellen te laten opnemen. Soort van transportmiddel.

Journalisten en hun traditionele media zijn een organisatie van leugenaars die beroep en gewoonte maken van liegen en bedriegen en misleiden en wegkijken in het belang van de bepaalde kwaadaardige-elite die sinds 1895 feitelijk de massamedia domineert. De Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de Jodenvervolgingen in Nederland, de wereld en Europa sinds 1895 komt uit de koker van journalisten. Journalisten zijn daarvan de creatieve breinen. 

Journalisten zijn ook de managers van de eigen plannen en ideeën voor de kwaadaardige-elite en de grote omwenteling van de wereldmacht. Dat in Nederland nog geen enkel lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten onder begeleiding van een eenvoudige powerpoint aan het publiek meedeelt dat het officiële verhaal over het instorten van de torens van de Twin Towers gewoon niet kan, doet in redelijkheid het bestaan vermoeden van terrorisme in de journalistiek.

Share |

Permalinks