U bent hier: Home / Terrorisme in journalistiek

Terrorisme in journalistiek

by J.L. de Kreek — last modified 09-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Er zijn nog altijd journalisten die beweren dat het recept van huisarts Rob Elens tegen Covid19 niet werkt en zelfs gevaarlijk is. De Mainstream media faalt chronisch in het duiden van de waarheid en de feiten. Men komt zelfs niet in de buurt van de waarheid. In Nederland anno 2020 is het doodnormaal dat journalisten stellen dat vliegtuigen en/of kantoorbranden de oorzaak zijn van het instorten van de torens van de Twin Towers. Deze journalisten hebben niet alleen vrije meningsuiting. Zij bezitten teven het grootste podium en bereiken het meeste publiek.

Journalisten zoals Saskia Belleman van de Telegraaf houden gewelddadig de kaken stijf op elkaar in verband met de authentieke documenten die objectief bewijzen dat de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann de grote initiator is van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Deze held was een prominente journalist die de massamedia bijkans heeft uitgevonden. Niet alleen met betrekking tot de aanslagen in de VS liegen en bedriegen journalisten en hun media willens en wetens. Ook in verband met de georganiseerde misdaad in de zorg is leugen en bedrog in de media schering en inslag.

Lees bijvoorbeeld hoe journalist Chris Klomp reageert wanneer hem concrete bronnen onder ogen komen die het ernstige en structurele kindermisbruik in de jeugdzorg objectief bewijzen. Hij lacht de boodschapper recht in het gezicht uit. Met Covid19 is hetzelfde aan de hand. Journalisten publiceren de grootst mogelijke onzin en demoniseren doelbewust de oplossing van de pandemie van het virus. Dat komt overeen met redelijk vermoeden van schuld aan deelname van journalisten aan misdrijven op het leven gericht. De Coronamaatregelen zijn terroristische misdrijven. En misdrijven tegen het leven gericht. De Coronamaatregelen zijn zelfs te kwalificeren als een vorm van genocide.

Share |