U bent hier: Home / Terroristen 9/11 zijn overal

Terroristen 9/11 zijn overal

by J.L. de Kreek — last modified 15-02-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Deelnemers aan de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn overal. Vooral in de journalistiek en media. Sinds kort blijkt ook de Nederlandse Orde van Advocaten te zijn besmet door deze terreurbeweging. De Nederlandse Orde van Advocaten weigert mee te werken aan de inschrijving van juristen als advocaat wanneer zij stellen en beweren dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Dit blijkt uit de uitspraak van het Hof van Discipline van de Orde van Advocaten van 10 februari 2020.

Het is één rode draad van de oprichting van de statelijk acterende terreurbeweging van de helden van Geert Wilders te Basel 1897 naar Auschwitz, de aanslagen in de VS 11 september 2001, aanslagen in Afghanistan op Nederlandse en Nato krijgsmacht, bedreigen en bedriegen van de rechterlijke macht, Deep Democracy en mogelijk de aanslag op de MH17. Het enkele feit dat geen enkele journalist of media outlet in Nederland er bij herhaling op hamert dat de torens van de Twin Towers met geen enkele mogelijkheid door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort is objectief bewijs van betrokkenheid van journalisten en media bij deze terroristische misdrijven.

Deze betrokkenheid van journalisten en media bij terrorisme blijkt niet op zichzelf te staan. Dit blijkt onderdeel te zijn van de core business van journalisten en media. De terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamer is opgericht en geleid door journalisten en wordt vandaag de dag bestuurd door journalisten en van ondersteuning voorzien door hun media. De Telegraaf is al sinds 1922 betrokken bij de uitvoering van de plannen voor deze terreurbeweging. Sinds 10 februari 2020 staat vast dat ook de Nederlandse Orde van Advocaten hieraan deelneemt. Het lastige aan het geheel is dat de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders, onderdelen van de Staat der Nederlanden bedreigt met excessief op personen gericht geweld waardoor deze terreurbeweging nog altijd bestaat en actief op Joden jaagt.

Share |

Permalinks