U bent hier: Home / Terroristen bepalen openbare orde

Terroristen bepalen openbare orde

by J.L. de Kreek — last modified 09-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De nationale en internationale openbare orde worden bepaald door terroristen in het openbaar bestuur, het bedrijfsleven, de journalistiek en media. Deze terroristen werken samen met georganiseerde ambtelijke misdaad. Deze georganiseerde misdaad wordt getraind in acceptatie van de terroristische verandering door antropologen. Dit wordt eufemistisch Deep Democracy genoemd. Deep Democracy is onderdeel van de psychologische oorlogsvoering van de beweging die zit achter de Coronacrisis, 9/11 en de Jodenvervolging. Al het grote geweld in Europa sinds 1895 is het werk van een door journalisten geleidde en bestuurde beweging. Vandaag de dag bedreigen deze journalisten de Rechtspraak met terroristisch oogmerk om strafvervolging te ontlopen.

De bedreigingen met terroristisch oogmerk worden geuit sinds juni 2012 in een zaak die op zaplog.pro is besproken. Deze terroristische bedreigingen en bedrog zijn geobjectiveerd in een wrakingszaak in 2017 waarin de wrakingskamer constateert: Hetgeen verzoeker in dit verband heeft aangevoerd, te weten dat de rechter en/of de rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen is onderbouwd met argumenten die voor ieder weldenkend mens volstrekt onnavolgbaar zijn. Door deze bedreigingen en bedrog met terroristisch oogmerk zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en (voorbereidingen van) internationale misdrijven nog niet vervolgd. Daaronder begrepen de actuele Coronacrisis.

Dus wat journalist Patrick Savalle van Zaplog.pro allemaal opruiend twittert over ‘inboxen” van de politie bij en tijdens demonstraties tegen Coronamaatregel kan iedereen het beste negeren. Beter is het om helemaal niet naar die man te luisteren want hij maakt kanonnenvoer van zijn grote schare volgers. Zijn visie op verzet en organiseren kan leiden tot gewonden of erger, en kan worden gezien als opruiing tot het plegen van geweld tegen het gezag. Demonstreren in het algemeen is niet verstandig wanneer terroristen de openbare orde bepalen. De politie wordt aangestuurd door deze terroristen. Omdat in ogen van de politie gewoon de wet gehandhaafd moet worden is het gedurende het bestuur der terroristen raadzaam niet te zijn waar de politie is. Journalist Patrick Savalle is van het soort Willem Engel wat nu al twee jaar actief de oplossing van de Coronacrisis frustreert.

Zaplog.pro van journalist Patrick Savalle is een site voor de complotdenkers van het Forum voor de Democratie van Thierry Baudet. Journalist Patrick Savalle is overduidelijk een fan van Thierry Baudet. Hij lijkt ook te vallen voor Eva Vlaardingerbroek van FvD die werk bij het advocatenkantoor van Bart Maes die net als Viruswaarheid en journalist Patrick Savalle van zaplog, het publiek weghoudt van de mogelijkheden die het strafrecht biedt voor bestrijding van de criminele Coronamaatregelen. Wat journalist Patrick Savalle van zaplog.pro weigert met het publiek te delen terwijl hij met de feiten bekend is, is het eenvoudige feit dat de agenda die leidt tot de Coronacrisis is geschreven door de held van Thierry Baudet. Juist historicus Thierry Baudet en Geert Wilders en de Telegraaf en het NRC en het Parool en het NOS journaal en historici zijn ermee bekend wie de grote terroristen zijn die de openbare orde bepalen.

Dat blijkt uit de duizenden pagina’s authentieke documenten die door internet voor iedereen toegankelijk zijn geworden. De terroristen die de Rechtspraak bedreigen met excessief op mensen gericht geweld willen niet dat de onafhankelijke Rechtspraak zich een oordeel vormt over de inhoud van de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme die zijn geschreven door de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Deze helden zijn journalisten en oprichters en leiders van de te Basel 1897 opgerichte statelijk acterende beweging die niet is aangesloten bij de Geneefse conventies en strijdt met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor industriëlen en het gehele Joodse volk uit te roeien.

Deze terroristen bepalen al sinds 1895 de openbare orde en staan daarmee aan de basis van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. De beweging van de held van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann is de grote sponsor van de Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog. Dus journalist Patrick Savalle hitst volgers op de politie te inboxen bij en tijdens demonstraties tegen de Coronamaatregelen die zijn bewerkstelligd door de beweging van de held van de politicus die de grote initiator is van de Holocaust. De terroristen die de openbare orde bepalen sandwichen de samenleving tussen de uitersten van het politieke spectrum en organiseren de oppositie tegen de Coronamaatregelen. Journalist Patrick Savalle gedraagt zich als een agent provocateur. Zijn Zaplog heeft meer weg van het Nederlandse Bellingcat dan van een goed bron van informatie.

Share |

Permalinks