U bent hier: Home / Terroristen hacken Nederland

Terroristen hacken Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 14-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Vijandige strijders voeren een aanval uit op Nederland, de wereld en Europa. Deze strijd van een vijand die voor meeste mensen niet zichtbaar is wordt op alle fronten gevoerd. De onzichtbaarheid van deze vijand is dankzij diepgaand bedrog van de Nederlandse journalistiek en media over een groot aantal onderwerpen die een ieder bepaaldelijk aangaan. En waarbij waarheid en feiten cruciaal zijn. Nederland wordt overvallen door de terreurbeweging waaraan Geert Wilders en de Telegraaf deelnemen. Deze terreurbeweging ziet antisemieten als beste vrienden en trouwste bondgenoten. En werkt samen met georganiseerde misdaad.

De Telegraaf draait iedereen een rad voor ogen. Dat deed het al in 1922 en 1924 toen de Telegraaf brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme in bezit kreeg. De Telegraaf weet al sinds 1922 wie de grote initiator is van de Holocaust. Tot op de dag van vandaag plaatst het deze psychopaat op een voetstuk. Adolf Hitler voerde uit wat journalist Theodor Herzl sinds 1895 actief voorbereidde. Dankzij het digitaal tijdperk hoeft niemand naar het gebouw van de Telegraaf af te reizen om daar in de archieven het objectieve bewijs te vinden van de deelname van de Telegraaf aan de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. 

De terreurbeweging waaraan de Telegraaf en Geert Wilders deelnemen is verantwoordelijk voor een lange lijst high impact crimes. In willekeurige volgorde en niet limitatief zijn dit: de aanslag op Schouwink en Van Uhm 8 april 2008 te Afghanistan, de Tweede Wereldoorlog, de Jodenvervolging, de aanslagen in de VS 11 september 2001, Holocaust bedrog, bedreigen en bedriegen van onderdelen van de Staat der Nederlanden, en mogelijk de aanslag op de MH17. Iedereen die de rapporten van de OVV eerlijk leest moet erkennen dat die rapporten niet consistent zijn. De conclusie van die rapporten kan niet blijken uit de feiten die volgens de rapporten zijn geconstateerd. De schijn wordt gewekt met de video’s dat een Buk raket van rechts vooronder naar links boven beweegt en explodeert.

Het explosief blijkt binnen 1,5 meter van de cockpit te zijn geëxplodeerd. En het geluid wat met de microfoons is opgenomen beweegt van voor naar achter. Bovendien komen de vormen en aantallen van de gevonden metaaldeeltjes niet overeen met die van een Buk-raket. En pal voor de aanslag is de MH17 na opdracht van de luchtverkeersleider van koers gewijzigd, precies frontaal in de richting van de aanslag. Er is werkelijk niemand in de journalistiek die bereid blijkt eerlijk naar de feiten te kijken. Het instorten van de torens van de Twin Towers door die veronderstelde vliegtuigen is onmogelijk. De Natuurkunde bezit bepaalde vaststaande wetten die onveranderlijk zijn. Die wetten zijn absolute grootheden waaraan de waarnemingen gerelateerd dienen te worden om te zien en begrijpen wat zich in werkelijkheid heeft afgespeeld. Dat is gewoon te herleiden aan de hand van Newton. Wat Pepijn van Erp van Stichting Skepsis of journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad daarover ook menen te moeten stellen en beweren.

Ook wat betreft die hele Coronaproblematiek zijn de journalistiek en media zo corrupt als de neten. Het is gewoon te walgelijk voor woorden. De censuur. Het hele gezeik over huisarts Rob Elens en hydroxychloroquine is een misselijkmakende massamoord. Nieuwe vorm van haatradio. Het verbieden van dit medicijnen in de eerste lijn is een internationaal misdrijf. Meteen bij de eerste symptomen moet het recept van huisarts Rob Elens worden gebruikt. Later in het ziekenhuis heeft het geen zin. Bovendien gaat het om de combinatie hydroxychloroquine, zink en azitromycine. Alleen hydroxychloroquine werkt niet. Er zijn nog een aantal goed werkende antivirale medicijncombinaties die snel, veilig en goedkoop genezing leveren van Coronaklachten. Deze medicijnen kunnen zelfs preventief worden gebruikt. De aanpak van de pandemie verergert de kwaal bewust en opzettelijk. De naam van het virus was al bekend in oktober 2019 bij de Bill and Melinda Gates Foundation! 

Jaap van Dissel en die Ab Osterhaus die altijd zo zwart als een fascist gekleed gaat moeten werkelijk denken dat de rest van de wereld te dom is om een wetenschappelijk artikel begrijpen te lezen. Al in 1984 is in Science objectief bewezen dat AIDS niet door HIV kan worden veroorzaakt. De georganiseerde misdaad heeft zich diep in de gezondheidszorg genesteld. En is zelfs in staat gebleken het RIVM en het OMT te kapen. En de maatschappij te veranderen. En politieke besluitvorming te beïnvloeden. Niemand in de journalistiek die gewoon eenvoudig de feiten, een plus een, bij elkaar optelt. Wel allemaal elkaar de hele tijd in de media veren in de achterste steken. Wordt niet misleid. Deze cultuur wordt Deep Democracy of Corporate Tribe genoemd. Is het ouderwetse fascisme.

Share |

Permalinks