U bent hier: Home / Terroristen trainen Politie

Terroristen trainen Politie

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse Politie wordt geschoold, getraind en de leiding wordt gecoacht door personen die actief en leidend deelnemen aan de beweging die schuldig is aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Kennelijke nakomelingen van Sonderkommando’s. Niet alleen de Politie wordt door deze personen getraind. Ook Defensie en de Kinderbescherming en de Zorg en het RIVM. Platform polygaam besmetten deze personen de geesten bewust in verband met organisatie, leiding, cultuur en verandering. Deep Democracy is onderdeel van de psychologische oorlogsvoering van de beweging die schuldig is aan Hitler en de gaskamers.

De Wappies die zich ter verdediging van hun recht op feestvieren en vakantie elk weekend laten aftuigen door de Politie zijn ziende blind en horende doof in verband met wat nodig is om alle middelen rechtens van de Coronamaatregelen af te komen. De Coronamaatregelen zijn het gevolg van terrorisme gerelateerd bedrog. De enige effectieve werkwijze voor bestrijding hiervan is handhaving van het strafrecht. Terrorisme bestrijden door te demonstreren tegen de terroristen terwijl de terroristen zeggen dat niet te doen is zo ongelofelijk dom dat het bijna zielig is. De Politie is gekaapt door terroristen. Dit wil zeggen dat confrontatie met of Uberhaupt in het oog springen van de Politie gelijk staat aan vragen om problemen.

De Politie moet worden geholpen van de terroristische schurft die de organisatie en cultuur besmet af te komen. En om niet te vertrouwen op adviseurs en trainers die de hele samenleving willens en wetens misleiden in verband met cultuur, verandering, leiding en Deep Democracy. Het is best gek dat complotdenkers in Nederland ondanks de grote hoeveelheid openbare data nog altijd niet zien en begrijpen dat de beweging die schuldig is aan 9/11 inmiddels diep en kwaadaardig in de internationale samenleving is doorgedrongen op weg naar oppermacht. Het is een rode draad van de oprichting van de beweging te Basel 1897 door een bekende Oostenrijkse journalist naar de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, 9/11, de Coronacrisis, hedendaags antisemitisme en de Politie op het Museumplein en Malieveld elk weekend met honden, stokken en waterkanon.

Share |

Permalinks