U bent hier: Home / Terroristen veranderen viraal

Terroristen veranderen viraal

by J.L. de Kreek — last modified 17-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Antropologen die het RIVM en de Kinderbescherming trainen in Deep Democracy onderwijzen virale verandering: “een kleine speldenprik zó organiseren en verspreiden, dat een heel systeem kantelt”. Meeste mensen hebben niet in de gaten wat zich achter de schermen afspeelt omdat ze niet weten welke personen in welke rollen optreden allemaal want journalisten en hun media zijn corrupt. De antropologen die het RIVM en de Kinderbescherming trainen, trainen ook de Politie en Defensie. Hun “Deep Democracy” is een ideologie van de terreurbeweging die de aanslagen in de VS 11 september 2001 heeft bewerkstelligt.

Deze beweging is opgericht te Basel 1897 door de Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Deze beweging is de grote initiator van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Deelnemers aan deze beweging zijn strijders in vreemde krijgsdienst en bedreigen en bedriegen onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd om de terroristische veranderingen van deze beweging geen strobreed in de weg te leggen. Deep Democracy is ontwikkeld door leerlingen van het Carl Jung Instituut. Carl Jung is een bekende psychoanalyticus die leefde van 1875 tot 1961. Carl Jung werkte samen met personen die de grote leiders waren van de terreurbeweging die Hitler en de gaskamers heeft bewerkstelligd.

Meeste mensen wanen dat Adolf Hitler een typisch Duits fenomeen was van Duitse antisemieten. Adolf Hitler is speciaal uitgekozen en begeleid door de vergadering van de terreurbeweging die in 1897 is opgericht door de Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Hitler werkte al in 1923 samen met zijn beweging. Het zijn vooral journalisten en hun media die de hoofdrol spelen in verband met het bewerkstelligen van de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en het naoorlogs Holocaustbedrog. Het creatieve brein van de Holocaust is een journalist. Zijn beweging is voor de oorlog militair geleid door een journalist. De grote geschiedschrijver Lou de Jong was een journalist. Harry Mulisch was journalist toen hij verslag deed van het proces tegen Adolf Eichmann. Harry Mulisch moet geweten hebben dat Adolf Eichmann een grote bewonderaar was van Theodor Herzl. Overigens net als Geert Wilders en Thierry Baudet.

Share |

Permalinks