U bent hier: Home / Thierry Baudet haat Joden

Thierry Baudet haat Joden

by J.L. de Kreek — last modified 22-09-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Politicus Thierry Baudet haat Joden tot op het bot. Dat volgt logisch uit het feit dat hij Theodor Herzl ziet als zijn voorbeeld. Iedereen die de Oostenrijkse journalist Theodor Herzl als voorbeeld ziet is een antisemiet. Zeker Thierry Baudet die historicus is. En bekend moet zijn met de dagboeken van zijn held die zonneklaar de actieve voorbereidingen van Herzl en de familie Rothschild op de Jodenvervolging objectief bewijzen. Het staat allemaal van dag tot dag genoteerd in begrijpelijk Duits. Sinds de jaren zestig van vorige eeuw zijn de dagboeken van Theodor Herzl vertaald in het Engels. Tegenwoordig staan ze gewoon op internet. De belangrijkste een meest gecensureerde documenten voor een ieder die iets wil begrijpen van de actualiteiten.

De tsunami van problemen die over de wereld wordt uitgestort sinds de oprichting van de beweging van de held van Thierry Baudet te Basel 1897 maakt ook vandaag en in de toekomst slachtoffers. Thierry Baudet doet zich voor als de leider van een oppositiepartij terwijl hij de initiator van 'te cabal' als held bewondert. Thierry Baudet doet het goed in de wereld van de complotdenkers en antisemieten.  Verwonderlijk gezien het feit zijn held het creatieve brein is van het grote complot tegen de mensheid wat door iedereen wordt ervaren als de Coronacrisis en de gascrisis en de Co2crisis en de stikstofcrisis en nog meer van dat soort shizzel.

Het is wat Thierry Baudet niet vertelt waardoor hij imponeert als de ijdele antisemiet die zich aan zijn held spiegelt. Net als Adolf Hitler en Adolf Eichmann is Thierry Baudet effectief deelnemer of supporter of sponsor van de beweging van zijn held die achter de Holocaust zit. De kritiek die Thierry Baudet krijgt uit zogenaamd Joodse hoek is 'live action roleplay' van deelnemers aan de beweging van de held van Thierry Baudet. Ter verwarring van het publiek. Ter opruiing tot antisemitisme. Om te misleiden in verband met de ware achtergrond van Thierry Baudet en de betekenis die zijn held voor hem heeft. Theodor Herzl is de eerste grote leider van de beweging die zit achter WOII, 9/11, de Coronacrisis en de oorlog in Oekraïne.

Share |

Permalinks