U bent hier: Home / Vaccinatiedoden zijn vermoord

Vaccinatiedoden zijn vermoord

by J.L. de Kreek — last modified 08-11-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het beeld in de media dat ongevaccineerden een grotere kans hebben te belanden op het IC dan gevaccineerden is pure misleiding. Iedereen in het ziekenhuis met Covid19 is te laat behandeld omdat het huisartsen is verboden Covid19-patienten met daarvoor beschikbare geneesmiddelen te genezen. Huisartsen krijgen boetes opgelegd indien zij patiënten genezen van Covid19 middels offlabel gebruik van bepaalde veel gebruikte geneesmiddelen met een lange staat van dienst. Omdat de boven ons gestelden vinden dat die geneesmiddelen niet zijn bedoeld voor genezing van Covid19 is het huisartsen door de ambtenaren van het ministerie van Hugo de Jonge verboden patiënten met Covid19-klachten bij het eerste kuchje reeds te genezen, en patiënten te helpen aan immuniteit.

De grootste massamoord in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog en zelfs Even tot Hier van de publieke omroepen maakt er grapjes over. De actuele oversterfte is net zo hoog of hoger als in dezelfde periode vorig jaar zonder vaccinaties. Deze oversterfte kan niet worden verklaard door Covid19. De berichten van sporters die lijden aan hartfalen stijgt. Op Europees niveau wordt gewerkt aan fondsen om de vaccinatieschade te vergoeden terwijl er gewone geneesmiddelen bestaan die goedkoop en veilig zijn en die Covid19 snel, veilig en goed genezen. Huisarts Rob Elens van de website zelfzorgcovid19.nl vertelt hoe het zit allemaal. Hij wordt met de nek aangekeken door de Mainstream journalistiek. Alle media negeren zijn verhaal van het succes van behandeling middels het Zelenko-protocol en Ivermectine en bepaalde zelfzorgmiddelen.

Er bestaat niet eens bewijs van het bestaan van het virus Sars-cov-2. De virologen van het RIVM publiceren zelf dat de PCR-test is gebaseerd op synthetisch materiaal omdat er geen bron van het virus voorhanden was. Het gemak waarmee journalisten en hun media meedoen aan deze misdaden tegen de menselijkheid doet vrezen voor de toekomst. Journalisten en hun media blijken al sinds 1897 aan de basis te staan van de beweging die ook de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd en die mede middels de actuele coronamaatregelen werkt aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust. Dat meeste mensen de patronen niet herkennen komt omdat iedereen in het onderwijs wordt bedrogen over wie werkelijk achter de Holocaust zit en hoe deze beweging van journalisten die genocide heeft bewerkstelligd. En vandaag strijdt voor oppermacht.

Share |

Permalinks