U bent hier: Home / Variaties op het Nazisme

Variaties op het Nazisme

by J.L. de Kreek — last modified 07-08-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het Nazisme is flexibel. Het omarmt Pride. Kleedt zich kleurrijk. En is openlijk polygaam. Deep Democracy is een van de variaties op het Nazisme. Gedroomde beslismodellen van de Corporate Tribe waarmee de kroning van ‘the Doge’ tot Vorst der Joden wordt bevorderd. Het Nazisme zoals dit heeft huisgehouden in Europa bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog is een deel van het meerkoppig monster wat aan de basis staat van deze fascistische beweging van journalisten en wetenschappers. Meeste mensen weten niet dat de tekens ZI in NAZI verwijzen naar de Zionisten. Het Nazisme vindt zijn oorsprong in de wil der Zionisten om een koninkrijk te vestigen in Palestina voor het wereldhuis van de familie Rothschild en het gehele Joodse volk volledig uit te roeien. De documenten die dit objectief bewijzen komen van de grote Zionistische leiders persoonlijk.

De Zionisten hebben de Joden vergast. De Nationaal Socialisten in de vorm van de SS en de SA et cetera waren door de Zionisten geaccrediteerd om de openbare orde te handhaven. De getuigenissen over de SS die erbij stond en keek naar het geweld wat werd gepleegd op de Joden in de kampen, verwijzen hiernaar. In de kampen waren Zionisten en leden van Betar de personen die als Sonderkommando's de Joden vergastte en verbrandde in de crematoria tot ze volledig in rook waren opgegaan. Het rook er naar gebrand vlees. Net als bij een echte Holocaust ter afsluiting van Grote Verzoendag. Deze Sonderkommando’s kwamen niks te kort. Ze kregen zelfs koffie. Na de oorlog kwamen zij gezond tussen de slachtoffers gemengd uit het kamp. De kampen waar de Joden zijn vermoord zijn gebouwd door de onderneming van het wereldhuis van de patroon van de journalist die de Endlösung en Holocaust heeft bedacht als middel voor het wereldhuis om aristocratisch oppermacht te vestigen.

Mensen die het complot willen bewijzen komen aanzetten met de Protocollen van de Wijzen van Zion. Daaruit zou blijken dat de Joden erop uit zijn iedereen te onderwerpen aan een Joodse Wereldregering. De echtheid van die documenten is niet te bewijzen. De protocollen van de Zionistische congressen zijn wel echt. De realiteit is dat de wereldregering van the Cabal bestaat uit niet-Joden die de Joodse identiteit hebben gestolen en in strijd met het Jodendom een Joodse Staat vestigen te Palestina. De Joden zijn door de Kolonisten vergast. Deze Kolonisten vinden van zichzelf dat zij Hebreeuwers zijn en dat de tijd van de Joden voorbij is. Iedereen kan beginnen met begrijpen wat zich werkelijk afspeelt door de website holocaustles.nl te lezen. Daar staan de documenten gepubliceerd die objectief bewijzen dat een kongsi van het wereldhuis van de familie Rothschild en journalisten achter de Holocaust zit. Om de Franse Revolutie om te wentelen, aristocratisch oppermacht te vestigen, de Joden uit te roeien en verloren gegane rechten als slavernij te herinvoeren.

Share |