U bent hier: Home / Verbod HCQ is moord

Verbod HCQ is moord

by J.L. de Kreek — last modified 18-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Dat Viruswaarheid nog altijd niet van de daken schreeuwt dat het verbod op HCQ in de eerstelijnszorg gelijk staat aan moord valt niet anders te begrijpen dan een vorm van deelname aan de terroristische Coronamaatregelen. Jurist Jeroen Pols is zo gepassioneerd dus waarom kan hij niet even die dingen zeggen die echt van belang zijn? Niks van wat jurist Jeroen Pols voor Viruswaanzin stelt en beweert is relevant. Het enige wat er toe doet in verband met de bestrijding van de pandemie van het virus is dat huisartsen is verboden de pandemie van het virus snel te bestrijden met bekende goedkope, veilige medicijnen die bij elkaar per kuur van vijf dagen ongeveer 15 Euro kosten.

Het werk van Viruswaarheid is op geen enkele manier ter zake doende. Het beroept zich op talrijke grondwettelijke bepalingen die helemaal niet van toepassing zijn en negeert andere grondwettelijke bepalingen die objectief bewijzen dat werk van Viruswaarheid meer bezigheidstherapie is dan daadwerkelijk werk van professionals. Natuurlijk is die jurist Jeroen Pols een beroeps. Hij staat niet voor de eerste keer voor de rechter. Jurist Jeroen Pols weet precies wat hij doet. Bijna ongezien brengt hij schade toe aan de mogelijkheden doeltreffend de pandemie van het virus te bestrijden, tot bepaalde doelen zijn gerealiseerd.

De Coronamaatregelen zijn een vorm van terrorisme en massamoord. De wet voorziet hierin en heeft voor iedereen de verplichting opgenomen in het Wetboek van Strafvordering aangifte te doen bij terrorisme of misdrijven op het leven gericht. Een relevante bepaling die jurist Jeroen Pols er toe dient te bewegen all volgers van Viruswaanzin te wijzen op de modelaangifte wat klaarstaat op aangiftecovid19.nl voor iedereen om te gebruiken. Het kernteam is van meet af voorgehouden dat de werkwijze van belang is voor succes. Viruswaarheid laat niet zien daadwerkelijk te strijden voor de democratische rechtsstaat.

Viruswaarheid heeft meer weg van een grote Trollenpot waarin ego en opportunisme een giftige cocktail mixt van ongenoegens en misverstanden die leiden tot het collectief negeren van de regels en omwenteling van de regering. Viruswaarheid is de NWO. Omdat iedereen wakker wordt gekust door Duivelskunstenaar Willem Engel met zijn school voor Hekserij, zijn de ontwaakden onmiddellijk gehypnotiseerd door de gebruinde halfgod uit Spanje die zijn vakantie aldaar misschien wel heeft te danken aan de vele donateurs die inmiddels 120.000 hebben geofferd voor de verlossing.

Share |

Permalinks