U bent hier: Home / Verbroederen met Mark Rutte

Verbroederen met Mark Rutte

by J.L. de Kreek — last modified 23-02-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Het is niet eerlijk de bewindslieden van de kabinetten Rutte en het bijpassend Parlement verwijten te maken in verband met de Coronamaatregelen. De bewindslieden worden bedrogen met terroristisch oogmerk de Coronamaatregelen te nemen. Door de medische wetenschappelijke specialisten waarop zij mogen vertrouwen. Er bestaat geen bewijs van het bestaan van Sars-cov-2 in natuurlijke vorm. En er bestaat geen bewijs van causaal verband tussen dat virus en het ziektebeeld Covid19. Covid19 lijkt op griep en wordt het best behandeld op de manier zoals dat al twee jaar wordt geadviseerd door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl.

Er zijn een paar Kamerleden die boter op het hoofd hebben. Dit zijn de parlementariërs van de PVV en Forum voor Democratie. Wat de leiders van deze partijen niet vertellen aan het grote publiek is dat hun held de grote initiator is van de Holocaust en de basis heeft gelegd voor de Coronacrisis van vandaag. Deze crisis is niks meer en niks minder is dan het voortbouwend werk van de beweging van de held van Wilders en Baudet voor vestiging van oppermacht en uitroeiing van het gehele Joodse volk. Het bijzondere aan Mark Rutte is dat hij historicus is. Net als Thierry Baudet. En niet schijnt te weten dat de helden van Baudet en Wilders de grote initiators zijn van de Holocaust

Mark Rutte weet waarschijnlijk nog niet eens dat onderdelen van de Staat der Nederlanden worden bedreigd met terroristisch oogmerk niks te ondernemen tegen de in Nederland verblijvende Nederlandse daders van de aanslag in Afghanistan 18 april 2008 waarbij Nederlandse en NATO militairen zijn gesneuveld. En dat deze aanslag is bewerkstelligd door deelnemers aan de beweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders. En dat deze beweging ook zit achter de Coronacrisis. Mark Rutte en ook Hugo de Jonge kunnen geen verwijt worden gemaakt als het gaat om de Coronacrisis. Het is eerder de werkwijze geweest van Stichting Viruswaarheid, Willem Engel, Jeroen Pols en de zogenaamd alternatieve media dat de crisis zo lang voortduurt.

De hele beweging rond Viruswaarheid en de complotdenkers is geconcentreerd rond de partijen van Thierry Baudet en Geert Wilders. Dat zijn juist de personen die gezien hun kritiek en kunde iedereen hadden moeten voorgaan bij het nakomen van de strafrechtelijke aangifteplicht. Beleid en strategie van Thierry Baudet en Geert Wilders staan in het teken van complete realisatie van de ideeën van hun held, waaronder begrepen de volgende Holocaust. Verbroederen met Mark Rutte en zijn kabinet betekent ook dat er schoonschip wordt gemaakt. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat de Overheid twee jaar lang massamoord en terrorisme door Coronamaatregelen gedoogt en vervolgens niks onderneemt tegen de medische wetenschappelijke specialisten die met terroristisch oogmerk het Kabinet hebben geadviseerd dodelijke en ontwrichtende maatregelen te treffen.

Share |

Permalinks