U bent hier: Home / Verdienen aan menschenroof

Verdienen aan menschenroof

by J.L. de Kreek — last modified 25-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Er zijn best veel Nederlandse ondernemingen die goud geld verdienen aan menschenroof. Dit zijn ondernemingen die zijn gecertificeerd voor de Jeugdhulp en zij die de bestuurders en boardrooms van deze ondernemingen trainen in Deep Democracy. Het valt zo weinig mensen op dat Nederland vergeven is van de georganiseerde misdaad in de Jeugdzorg. Kinderen zijn in de Jeugdzorg slechter af dan elders. Dit geeft te denken. Wat het meest te denken geeft is dat journalist Chris Klomp doet alsof hij betrouwbaar publiceert over kindermisbruik en pedofilie.

Pedofilie kent verschillende vorm. De hardcore pedo die zelf het kind doet, en de kring eromheen die toekijkt. Of anderszins misbruik maakt zonder het kind zelf aan te raken. Tot zij die zielsveel van kinderen houden en er alles voor over hebben. Het zijn niet alleen de gebreken in de waarheidsvinding die de Jeugdzorg verdacht maakt. Het zijn ook de gebreken in de handhaving van dwingend recht. Jeugdrecht is civiel recht. En in het civiel recht worden uitspraken van rechters betekend door een bevoegde deurwaarder aan de persoon tot wie ze zijn gericht, voordat wordt geëxecuteerd. Daarop bestaat geen uitzondering.

Niet bij de Jeugdzorg. De Jeugdzorg krijgt hulp van de Politie bij en tijdens de ten tenuitvoerlegging van rechterlijke uitspraken zonder dat daaraan vooraf betekening door een bevoegde deurwaarder heeft plaatsgevonden. Dit betekent niks anders dan dat alle executies van de uitspraken door de Jeugdzorg nietig zijn. Alle kinderen met OTS en UHP worden stelselmatig lastig gevallen of onrechtmatig gevangen gehouden door de Jeugdzorg. En er zijn talloze ondernemingen die tot wel 50% meer winst hebben gemaakt in de Jeugdzorg afgelopen jaar. Het verkrachten en misbruiken van minderjarigen zelfs met grof geweld en dreigen met de dood is ook al ruimschoots bewezen door de talrijke officiële rapporten waar niemand een moer om geeft. Ook journalist Chris Klomp niet.

Share |

Permalinks