U bent hier: Home / Verlies Viruswaanzin voorspeld

Verlies Viruswaanzin voorspeld

by J.L. de Kreek — last modified 25-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Viruswaan is van meet af voorspeld dat het kort geding voor opheffing van de Corona-maatregelen zal worden verloren. Ook de gronden waarop zijn voorspeld. Viruswaan weigert te luisteren naar deskundigen. Viruswaanzin bestaat uit dansers, een mislukte jurist, een mislukte wetenschapper en een mislukte boekhouder. Steeds weer stelt Viruswaanzin de oplossing uit terwijl het ermee bekend is. De hele discussie van Willem Engel en Mordechay Krispijn en Jeroen Pols en Maurice de Hond doet er helemaal niet toe. Het enige wat van belang is wordt gezegd door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl

Viruswaanzin had het kort geding kunnen winnen. Het had in ieder geval een zet kunnen doen de goede kant uit. Toen bekend werd dat de rechter werd vervangen voor een kuchje had Jeroen Pols direct de eis kunnen wijzigen en het Zelenko-protocol en het recept van huisarts Rob Elens naar voren dienen te schuiven. Daarmee had hij bewijs geleverd dat de rechter met het kuchje snel, veilig en goedkoop kan genezen. En gewoon het kort geding had kunnen doen. Jurist Jeroen Pols wil het er niet over hebben. Keer op keer beweert hij dat Viruswaanzin juridisch gelijk heeft terwijl dit niet de waarheid is. Viruswaanzin heeft heel erg ongelijk. Niks wat Viruswaanzin stelt en beweert is van belang. 

Sars-cov-19 is een virus van niks. Het verspreidt snel daarom is gegeven dat het ongevaarlijk is. Des te sneller een virus verspreidt des te ongevaarlijker. Bovendien bestaan er gewoon medicijnen die kunnen worden gebruikt bij bestrijding van de pandemie van het virus. Huisarts Rob Elens heeft het allemaal opgeschreven op zijn website zelfzorgcovid19.nl. Wat Rob Elens verteld is alles wat relevant is in verband met Sars-cov-19. Wat Viruswaanzin predikt, wat Maurice de Hond predikt, wat Bill Gates predikt of het RIVM is allemaal niet belangrijk. Het enige wat er toe doet komt van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl.

Share |

Permalinks