U bent hier: Home / Virus Waanzin bij voorbaat kansloos

Virus Waanzin bij voorbaat kansloos

by J.L. de Kreek — last modified 25-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De mannen achter Virus Waanzin zijn lang niet van die lieve, vriendelijke, alles begrijpende personen als zij zich voordoen. Virus Waanzin is donderdag 25 juni 2020 eisende partij in een kort geding tegen de Staat met een dagvaarding in verband met Corona die bij voorbaat kansloos is. Elke jurist kan weten dat de dagvaarding van Virus Waanzin bij de rechter in kort geding geen enkele kans maakt. Gewoon omdat Virus Waanzin de verkeerde vorderingen instelt. En het verkeerde podium kiest om een politiek punt te maken.

De kansloze dagvaarding in combinatie met de niet aflatende propaganda van Virus Waanzin dat de Overheid alles verkeerd doet is een vorm van opruiing. Virus Waanzin die claimt een professioneel evenementen bureau te hebben ingehuurd kon weten dat afgelopen zondag problemen zouden kunnen ontstaan omdat Nederland al drie maanden thuis zit en de burgers het idee hebben dat ze genaaid worden door hun eigen Overheid. Virus Waanzin naait hen harder want Virus Waanzin levert geen oplossingen. Virus Waanzin wil dat de Coronamaatregelen worden opgeheven terwijl dat niet zal gebeuren als niet tevens de pandemie van het virus is bestreden.

Jurist Jeroen Pols van Virus Waanzin kan aan het feit dat de rechtbank Den Haag de rechter in het kort geding vervangt wegens verkoudheid zien dat de rechtbank Den Haag de Coronamaatregelen onverkort handhaaft. Had Virus Waanzin de vordering ingesteld dat huisartsen moet worden toegestaan om HCQ voor te schrijven in de eerste lijn dan had Virus Waanzin een kans gehad. De rechtbank heeft er immers ook belang bij dat zieke rechters en andere medewerkers snel, veilig en liefst goedkoop genezen van Sars-cov-19 besmettingen. Virus Waanzin zit met de Rechtbank in hetzelfde schuitje en kiest ervoor de strijd aan te gaan op gronden die op voorhand kansloos zijn.

Na het verlies in het kort geding zal Virus Waanzin meer klagen over de Overheid dat het niet deugt. Daar gaat het om bij Virus Waanzin. Om burgers op te naaien met argumenten die geen houtsnijden en demonstraties te organiseren waarbij de kans op rellen bestaat want de hooligans van Virus Waanzin willen knokken. Virus Waanzin imponeert als georganiseerde oppositie. Georganiseerde oppositie is een regelmatig toegepaste techniek om geluiden die het regiem niet zint in de kiem te smoren of een negatieve bijsmaak te geven. Meer waarschijnlijk is dat Willem Engels, Mordechai Krispijn en die maffe jurist Jeroen Pols beroepsprofiteurs zijn besmet met een narcistische persoonlijkheidsstoornis en een joekel van een autoriteitsprobleem.

Share |