U bent hier: Home / Virus Waanzin zuigt apenballen

Virus Waanzin zuigt apenballen

by J.L. de Kreek — last modified 21-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De organisatie achter Virus Waanzin op viruswaanzin.nl zuigt hele dikke vette apenballen. Hooghartige types die evident beneden peil presteren als het gaat om bestuurlijke en juridische zaken. En beleid en strategie. Die jurist Jeroen Pols is echt waardeloos. Heeft niemand wat aan. Nederland wordt niet overvallen door een virus. Nederland wordt overvallen door een terreurbeweging. Virus Waanzin levert iedereen alvast uit aan de vijand.

Dan dat zogenaamde liefde, geduld en vertrouwen waarmee Virus Waanzin zand strooit in de ogen van volgers. De schijn wekkend dat de Overheid onredelijk is terwijl Virus Waanzin vorderingen instelt bij de rechter in kort geding die onmogelijk kunnen worden toegewezen. Virus Waanzin eist respect voor grondrechten terwijl het met de eisen in de dagvaarding laat zien zelf niet de grondwet te handhaven. Dat soort juridisch werk is kenmerkend voor opruiers of faalhazen. Op zijn best zijn het amateurs bij Virus Waanzin, met hun tegelwijsheden en name calling. 

Bij Ghandi werden eerst zijn volgers collectief doodgeschoten tijdens het mediteren voordat er iets veranderde. Iedereen kan Viruswaanzin.nl en die maffe jurist Jeroen Pols best links laten liggen. Net als met de Coronamaatregelen zijn zij erger dan de kwaal. Het is waar dat het allemaal heel schandalig is met de Coronamaatregelen. En het is allemaal nog schandaliger dan mensen denken. De Coronamaatregelen zijn meer dan weerzinwekkend. En Viruswaanzin.nl speelt spelletjes met de belangen van volgers.

Wat jurist Jeroen Pols doet helpt niet. In zijn dagvaarding doet hij het werk van de Staat en stelt hij vorderingen in die niet mogelijk zijn. Jeroen Pols strijdt tegen de schendingen van de mensenrechten terwijl de vorderingen moeten gaan over de manier waarop de pandemie van het virus wordt bestreden. De vorderingen die ingesteld worden moeten inhouden dat het Zelenkoprotocol wordt geformaliseerd zodat iedereen HCQ kan gebruiken in de eerste lijn!

Een heel eenvoudige eis die zonder alle poespas eromheen in een kort geding verdedigd en toegewezen kan worden want iedereen heeft daarbij belang, waarna de aftrekkertjes van Virus Waanzin vrij zou zijn om hun vrijheid te vieren. Invoering van het Zelenkoprotocol dient het algemeen belang. Het recht om te mogen demonstreren verdedigen is voor masturbanten met een autoriteitsprobleem.

Bovendien is het niet mogelijk zoals Virus Waanzin vordert dat de kort geding rechter bij voorbaat een wetsvoorstel buiten toepassing verklaart. Viruswaanzin.nl claimt 30.000,- euro van volgers gekregen te hebben om te procederen. Dat wordt nu opgebrand. En burgemeester Johan Remkes krijgt gelijk. En volgende week krijgt de Staat gelijk in kort geding want dat heeft jurist Jeroen Pols zo voorbereid met zijn dagvaarding.

Johan Remkes is van de VVD. De VVD regeert met het CDA. Al een tijdje. De minister-president is historicus. Het CDA en de VVD nemen deel aan the Coalition of the Willing. En zijn schuldig aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. De Coronamaatregelen zijn hun binnenlands terrorisme. En massamoord. Minister Hugo de Jong financiert stakeholders die samenwerkte met Hitler. Adolf Hitler heeft ook het nodige te danken aan de familie Bush. Bovendien werkt de Bill and Melinda Gates Foundation samen met de oude vrienden en bondgenoten van Hitler. De toekomst is slavernij. Daarom de mondkapjes.

Viruswaanzin.nl gaat totaal voorbij aan het feit dat er een pandemie is. Die bestreden moet worden. Er bestaan generieke antivirale middelen die in grote hoeveelheden beschikbaar zijn of beschikbaar kunnen komen en die goedkoop zijn en snel en veilig werken tegen Sars-cov-19. Dat hebben we nodig om de pandemie van het virus te bestrijden! Sars-cov-19 stamt af van een reeds lang bestaande familie virussen. Het is net zo besmettelijk als griep en het gedraagt zich als griep.

De problemen ontstaan door de verkeerde behandeling van Sars-cov-19. Dat is hetzelfde als met Hiv en AIDS. Met dertig+ miljoen doden tot gevolg. Het bedrog in verband met Hiv en AIDS is van dezelfde groep personen als het bedrog in verband met Sars-cov-19. De hele pandemie is ingestoken kaart. De wereldbevolking wordt in het pak genaaid van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Als dan een kort geding gevoerd wordt in het algemeen belang laat het dan niet zo’n lapzwans als een Jeroen Pols doen! De shit zal nog heel erg het plafond raken omdat de coronapandemie niet op de juiste manier wordt aangepakt.

Share |