U bent hier: Home / Viruswaanzin bedreigt Democratische Rechtsstaat

Viruswaanzin bedreigt Democratische Rechtsstaat

by J.L. de Kreek — last modified 24-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Viruswaanzin is niet wat het lijkt. Het kernteam van Viruswaanzin vangt op wat er gaande is in de samenleving. Viruswaanzin praat met iedereen. Viruswaanzin verneemt wat er aan de hand is allemaal. Vervolgens handelt Viruswaanzin contra de belangen van de personen die Viruswaanzin heeft gesproken. Viruswaanzin is louter uit op het creëren van chaos en misverstanden, woede en ontgoocheling. Het stelt keer op keer dat de rechter in Kort Geding hen wel gelijk moet geven terwijl zij hun rechtszaak juridisch niet kunnen winnen omdat ze de dagvaarding bewust verkeerd hebben ingesteld. Viruswaanzin weigert te gaan voor de oplossing. En doet alles wat het kan om die te frustreren.

Dat Viruswaanzin niet is wat het lijkt is ook goed te zien aan het kernteam. Jeroen Pols is de jurist zonder normbesef. Willem Engel associeert in zijn identiteit met wat hij niet is: rasta. En Willem Engel ziet een bekende racist als held. Anna Zeven ziet een persoon als held die samenwerkte met de grote initiators van de Holocaust. En Mordechay Krispijn is de mislukte boekhouder.  Na zijn Praktijk Diploma Boekhouden besloot hij op te klimmen tot verkoper. Hij had New Age guru’s als Tony Robbins en Neuro Linguistisch Programmeren nodig om iets van zijn leven te maken. Op zijn 53ste organiseerde hij zijn verjaardag op het Malieveld 21 april 2020 om de wereld te laten zien dat hij als oude man nog lang niet is versleten.
> <br> Viruswaanzin beweert de oplossing te willen en negeert deze vervolgens keer op keer bewust en opzettelijk. Huichelarij. Viruswaanzin imponeert het meest als een project van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Geen enkele integriteit. Een toneelstukje. En voortgaand ophitsen tegen autoriteiten. Ook claimen de democratie en het normaal te herstellen en tegelijk geen enkele regel van de kunst van het bestrijden van terrorisme volgen. De Coronamaatregelen zijn terroristische misdrijven. Viruswaanzin maakt alles alleen erger. Het leidt af van de oplossing. Stelt de oplossing uit. En veroorzaakt stress bij de Politie en de samenleving. 

De harde manier waarop Willem Engel cum suis partij kiezen tegen de Politie doet denken aan ouderwetse krakersrellen zoals Amsterdam die vroeger heeft gekend. Zelfde propaganda. Mordechay Krispijn heeft aan de telefoon gezegd dat die rellen er niet geweest zouden zijn als de demonstratie niet was verboden. De demonstratie had er niet mogen zijn omdat Willem Engel en Jeroen Pols namens de democratische rechtsstaat de wereld redden waarom ze met het vieren van vrijheid hadden dienen te wachten tot de rechter verlof verleent. Zo hoort dat in een democratische rechtsstaat. Dat zijn de normen en waarden van de democratische rechtsstaat die met voeten worden getreden door Viruswaanzin zogenaamd om de democratische rechtsstaat te beschermen.

Viruswaanzin is keer op keer gewaarschuwd voor de kindermisbruikers van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen omdat ouders met kinderen die gelinkt kunnen worden van Viruswaanzin in het oog lopen van de kinderbescherming. Wat doet Viruswaanzin? Die promoot de eigen ongein aanstaande 1 augustus in Den haag als “kindvriendelijk”. Viruswaanzin is alles behalve kindvriendelijk. Viruswaanzin bestaat uit ziekelijke misleiders die alle mogelijke verkooptechnieken beheersen en volksstammen kunnen aanzetten tot activiteiten die niet verstandig zijn. Viruswaanzin is alles bij herhaling uit de doeken gedaan. Dus ijs en weder dienende zitten Mordechay Krispijn, Jeroen Pols, Willem Engel en Anna Zeven binnenkort met hun apenballen in het zand.

Share |

Permalinks