U bent hier: Home / Viruswaanzin criminele organisatie

Viruswaanzin criminele organisatie

by J.L. de Kreek — last modified 18-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Viruswaanzin is een criminele organisatie geleid door Willem Engel. Jurist Jeroen Pols is tweede man. Dat heeft Mordechay Krispijn 17 juni 2020 toegelicht in een Zoomvideo op Facebook. Morry en de rest is bij herhaling uitgelegd dat hun aanpak niet werkt. Met babbeltrucs trekken zij aandacht naar zich toe van de grote groep personen die door de bomen het bos niet ziet. Het belangrijkste in verband met Sars-cov-19 is dat iedereen leert het virus ‘weg te draaien’. Dat niemand de kans loopt positief te worden getest op Covid omdat dit de opmaat is naar moord. Het RIVM is een moordmachine. Het heeft zich al schuldig gemaakt aan de massamoord op dertig miljoen AIDS-doden. De grap met AIDS en Sars is dat het bedrog soortgelijk is.

AIDS is een syndroom. De S in AIDS betekent syndroom. Een syndroom is een verzameling bekende ziektes in wisselende samenstelling die niet goed zijn behandeld. De tweede “s” in Sars staat ook voor “syndroom”. Sars is een luchtweg syndroom. Sars is de benaming voor klachten aan de longen zonder eenduidige oorzaak. Een luchtweg-syndroom ten gevolge van een virus kan niet. Wanneer de oorzaak een specifiek virus is wordt er niet gesproken van een syndroom. Dan is er sprake van een virusziekte. Het is belangrijk alles heel precies op te schrijven en objectieve bewijzen te verzamelen in plaats de ongeremde hoeveelheid flauwekul te produceren die Viruswaanzin en ook Maurice de Hond voortbrengen. Hun werkwijze imponeert als die van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronacrisis. Deze terreurbeweging bestaat uit net zulke zogenaamde joden als Mordechay Krispijn en Maurice de Hond.
><br>De werkwijze verraadt dat Viruswaanzin een criminele organisatie is. Het is evident dat Viruswaanzin de rellen in Den Haag heeft uitgelokt 21 juni 2020. Ophitsend tegen de democratische rechtsstaat. Mordechay Krispijn wilde nota bene zijn verjaardag vieren op het Malieveld. Dan toch doordrammen als de demonstratie wordt verboden. Nog voordat de rechter zich heeft uitgesproken over de vordering de Coronamaatregelen op te heffen. En bananen ophangen aan de poorten van de Paleizen van Justitie. Jurist Jeroen Pols van Viruswaanzin gebruikt grote woorden. Hij stelt dagvaardingen op waarvan elke jurist kan zien dat die kansloos zijn. Vervolgens claimt hij dat de democratische rechtsstaat is opgehouden te bestaan als Viruswaanzin geen gelijk krijgt. Jurist Jeroen Pols had een eenvoudige dagvaarding kunnen schrijven rond het thema van de website van Rob Elens. Er zijn allemaal protocollen die werken tegen Corona.
><br>De huisartsen moeten toegang krijgen tot een bepaald medicijn. Dit is een medicijn wat al heel lang bestaat en wat in miljoenen dosis is verstrekt zonder bijwerkingen. Die toegang krijgen ze niet van CDA minister Hugo de Jonge. Daardoor sterven Coronapatienten. Hugo de Jonge maakt zich schuldig aan zeer ernstige misdrijven met zijn ministeriële ongein. Viruswaanzin besteedt slechts een enkele Tweet aan de oplossing aan huisarts Rob Elens waardoor het in de berichtenstroom verloren raakt. En de volgers van Viruswaanzin niet begrijpen waarover het gaat. Willem Engel en die jurist Jeroen Pols willen helemaal niet dat de Coronamaatregelen worden opgeheven. Ze willen chaos. Viruswaanzin beweert transparant te zijn terwijl dat nergens uit kan blijken. Het geld voor donaties wordt gestort op de rekening van de dansschool van Willem Engel. Hoeveel er is gestort wordt er niet bij verteld. Er is ook geen enkele verantwoording in verband met gemaakte kosten. De donaties voor Viruswaanzin hadden eigenlijk allemaal naar het team van Rob Elens moeten gaan.
><br>De enige man die relevante acties onderneemt tegen de pandemie van het virus is huisarts Rob Elens van www.zelfzorgcovid19.nl De rest van de zogenaamde strijders voor de democratische rechtsstaat leiden af van de kern, trekken alle aandacht en geld naar zich toe en zetten de samenleving louter onder druk. Bovendien brengen zij ouders met kinderen in gevaar omdat deze groep door de activiteiten van Viruswaanzin in de kijkers lopen van de georganiseerde ambtelijke misdaad. Willem Engel en Mordechay Krispijn en Anna Zeven en Jeroen Pols zijn om het in oorlogstermen te zeggen: doortrapte versliegeraars. Opportunisten die misbruik maken van de onbekendheid bij het publiek met de waarheid en de feiten. Profiteurs die de slachtoffers van de georganiseerde ambtelijke misdaad een loer draaien waardoor de problemen louter groter worden. Viruswaanzin is voor de democratische rechtsstaat wat het RIVM is voor de algemene gezondheid van mensen.

Share |

Permalinks