U bent hier: Home / Viruswaanzin deelnemer massamoord

Viruswaanzin deelnemer massamoord

by J.L. de Kreek — last modified 05-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Jeroen Pols, Willem Engel, Mordechai Krispijn en Anne Zeven van ParaVisie magazine nemen deel aan de massamoord door Coronamaatregelen. Door steeds anderen aan te zetten verboden demonstraties uit te voeren, laten zij zien geen respect te bezitten voor de rechterlijke macht. Ook stellen zij vorderingen in bij rechters die onmogelijk gewonnen kunnen worden. Ze zeggen geen haast te hebben wat vreemd is bij een kort geding. Bovendien heeft iedereen spoedeisend belang bij bestrijding van de pandemie van het virus. Willem Engel zegt bij herhaling dat het virus nu ongevaarlijk is terwijl dat er helemaal niet toe doet.

Het is van belang dat de Staat ervan uitgaat dat er een gevaarlijk virus is wat bestreden moet worden. En tegelijk zijn er bepaalde ambtenaren die door een verbod op HCQ bewerkstelligen waardoor COVID-19 patiënten niet kunnen genezen en sterven. Dat is massamoord. Willem Engel en Jeroen Pols en Mordechai Krispijn en Anne Zeven zijn bekend met deze massamoord. En kiezen ervoor de donaties te steken in kansloze rechtszaken. Ze zwijgen in alle toonaarden over deze massamoord. En leiden de aandacht af van de oplossingen

Willem Engel verschijnt ten tonele in en rond de verboden demonstraties en motiveert iedereen breedlachend dat er meer gedemonstreerd moet worden. Terwijl de aandacht van iedereen dient te gaan naar de zelfzorg waarmee de pandemie van het virus kan worden bestreden. Willem Engel is een mislukte wetenschapper. Hij heeft zijn proefschrift niet af omdat hij daarvoor niet de kwaliteiten bezit. Het maakt niet uit hoe het virus wordt verspreidt. Via aerosolen of druppels of fysiek contact. Het gaat om hoe de pandemie van het virus snel, goedkoop en veilig wordt bestreden. 

Willem Engel heeft nog geen enkele bejaarde of verpleegtehuis gered van de Coronamaatregelen. Alle rechtszaken tot op heden zijn door Viruswaanzin verloren en de komende rechtszaken zullen zij ook verliezen. Daarmee versterken zij de juridische basis voor de Coronamaatregelen. En zetten ze hun volgers voor schut. Willen Engel en Jeroen Pols en Mordechai Krispijn en Anne Zeven voeren een toneelstukje op waarbij de uitkomst haaks staat op de door hen geveinsde doelstellingen. Willen Engel en Jeroen Pols en Mordechai Krispijn hebben hun acties al maanden geleden voorbereid. Al die tijd varen zij hun monotone koers. En zijn ze niet bereid expertise van deskundigen te vertalen in een werkwijze waarmee zij snel, goedkoop en veilig iedereen van de Coronamaatregelen af helpen.

Share |

Permalinks