U bent hier: Home / Viruswaanzin spoort niet

Viruswaanzin spoort niet

by J.L. de Kreek — last modified 21-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Iedereen wordt geadviseerd Viruswaanzin te dumpen. Het zijn trollen. Personen die spanningen opvoeren, chaos bewerkstelligen en afleiden van de oplossing. Heel opportunistisch. Huisarts Rob Elens wordt wel genoemd, ook wordt naar zijn website gewezen op zelfzorgcovid19.nl en verder geeft Willem Engel nergens bronnen en een heleboel mist. Iedereen moet het zelf uitzoeken. En dan noemt hij wat sites zonder de linken in de Facebookberichten bij te leveren. Willem Engel is gecontroleerde oppositie van de bovenste plank. Waarom anders voert Viruswaanzin kansloze procedures. Om te demotiveren. Alles wat zij en Maurice de Hond doen is niet van belang. Willem Engel vertelt ook gewoon onzin over de besmettelijkheid van het virus.

Sars-cov-19 is best besmettelijk. Dat heeft Willem Engel goed bewezen met zijn aerosolen. Voordeel daarvan is dat het virus minder gevaarlijk is. Des te besmettelijker des te ongevaarlijker een virus. Behalve als de adviezen van het RIVM worden opgevolgd. Dan kunnen virussen zich ontwikkelen tot besmettelijke killersvirussen die gewoon in de eigen keukenkastjes zijn gekweekt. De Coronamaatregelen zijn biologische oorlogsvoering van een samenwerking tussen de terreurbeweging en georganiseerde misdaad die de Joodse leden van de familie van Mordechay Krispijn op de trein heeft gezet in de oorlog. Alles wat Willem Engel doet zorgt ervoor dat mensen in de kijker lopen van deze terreurbeweging. Vooral kinderen.

De terreurbeweging rooft ook minderjarigen en misbruikt ze vervolgens ook seksueel. Minderjarigen lopen in Nederland het risico gedwongen te verdwijnen in het netwerk van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Genoeg voorbeelden van minderjarigen waarvan de familie geen idee heeft waar ze zijn gebleven na de onrechtmatige UHP. De mate waarin minderjarige seksueel worden misbruikt in Nederland is om witheet van te worden. Door personen die verantwoordelijk zijn voor de Coronamaatregelen. Wat hen verbindt wordt Deep Democracy genoemd. Zoek het op. Deep Democracy is een psychologische clusterfuck van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Holocaust en de Cornamaatregelen.

Ze weten en kunnen niks bij Viruswaanzin. Die jurist Jeroen Pols is een kluns van de bovenste plank. Hij had gewoon eis moeten wijzigen en het Zelenko-protocol op tafel moeten leggen toen de rechter werd vervangen voor zijn kuchje. Het enige wat belangrijk is in verband met Sars-cov-19 en om het virus goed te bestrijden is wat huisarts Rob Elens van zelfzorgcov19.nl zegt. Lees zijn voedingsadviezen. Er is van alles te doen om Covid-klachten te voorkomen ook als iemand is besmet. De norm die Rob Elens stelt als huisarts wordt afgewezen door minister Hugo de Jonge want hij vindt hydroxychloroquine voor kwakzalvers. Terwijl Hugo de Jonge van het CDA de onderwijzer is aan wie kinderen niet mogen worden toevertrouwd. Hugo de Jonge heeft door de bekende Kwakzalvermotie af te wijzen een nationale groep te weten Nederlanders maatregelen opgelegd die op de vernietiging van een deel of het geheel zijn gericht. Dat is ordinair genocide en strafbaar gesteld met levenslang in de Wet Internationale Misdrijven!

Share |

Permalinks