U bent hier: Home / Viruswaanzin zijn debielen

Viruswaanzin zijn debielen

by J.L. de Kreek — last modified 15-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Mr. Jeroen Pols van Viruswaanzin bespreekt op Facebook de nieuwe tijdelijke wet in verband met bestrijding van de pandemie van het virus. Hij begint te vertellen dat het zijn ervaring is dat wanneer iets veel pagina’s heeft het inhoudelijk niks voorstelt. Zijn dagvaarding in kort geding was 50 pagina’s zonder producties. Het meest debiele aan deze jurist die beweert te zijn afgestudeerd op strafrecht is dat hij niet ziet en begrijpt dat de door hem verafschuwde wet het gevolg is van terrorisme gerelateerd bedrog van het RIVM, OMT en IJG ondersteund door trainers Deep Democray.

Mr. Jeroen Pols en de rest van Viruswaanzin strijden de hele tijd tegen het Parlement en het Kabinet terwijl de schuld ligt bij het RIVM. Mr. Jeroen Pols moet zich richten op Jaap van Dissel om de door hem verafschuwde wet van tafel te krijgen. Dat doet hij niet. Niet alleen dat. Hij negeert ook de nuttige tips die anderen hem geven. Als een kip zonder kop zet hij door op de door hem ingeslagen doodlopende weg. Viruswaanzin leidt structureel af van de kern van de zaak. Het doet er allemaal niet toe wat Viruswaanzin zegt. Het gaat erom dat mensen niet mogen genezen van Covid. De Coronamaatregelen zijn massamoord. 

Heeft iemand jurist Jeroen Pols al het woord massamoord in de mond horen nemen? Of terrorisme? Het RIVM zaait angst. En het bewerkstelligt daarmee maatschappelijke verandering. En het beïnvloedt daarmee de politieke besluitvorming. Allemaal bestanddelen van terrorisme zoals opgenomen in het Wetboek van Strafrecht. Het is jammer dat de prutser van Viruswaanzin ooit zoveel aandacht hebben gekregen van Café Weltschmerz. Het lijkt bijna opzettelijk te zijn. Dat Café Weltschmerz substantieel bijdraagt aan het succes van Viruswaanzin waardoor de oplossingen van huisarts Rob Elens op de achtergrond raken. Bijzonder slechte redactionele keuzes van Max von Kreyfelt.

Share |