U bent hier: Home / Viruswaarheid bevordert Coronabeleid

Viruswaarheid bevordert Coronabeleid

by J.L. de Kreek — last modified 02-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Mr. Jeroen Pols van Viruswaarheid doet stoer in de sociale media omdat hij eindelijk een kort geding heeft gewonnen. Hangende de actuele Lockdown besloot meester Pols op vakantie te gaan naar Zanzibar. Laat dat nu net hoog risicogebied zijn. Om terug te keren moest mr. Pols door de inmiddels aangescherpte Coronamaatregelen bij terugkeer een verplichte PCR-test laten zien om het land in te mogen. Jeroen Pols weer naar de rechter in kort geding. Dit keer krijgt hij gelijk. Een precedent volgens Jeroen Pols in de sociale media. En ook zou de PCR-test nu ongeldig zijn verklaard aldus de de jurist die werkt voor de georganiseerder misdaad bij het RIVM en het OMT.

Dat er niks is gewonnen blijkt eenvoudig uit het feit dat wat de voorzieningenrechter betreft niet ter discussie staat dat er dringende noodzaak is om de verdere verspreiding van het virus in Nederland, ook door (mogelijk) besmette passagiers die naar Nederland vliegen, zoveel mogelijk tegen te gaan. Was mr. Jeroen Pols zo verstandig geweest om bij en tijdens de eerste rechtszaak van Viruswaanzin reeds de nuttige adviezen op te volgen die volledig onbaatzuchtig zijn verstrekt aan het kernteam, dan had iedereen vandaag geweten dat er goed werkende, veilige en goedkope geneesmiddelen bestaan die alle zorgen wegnemen en die de Coronamaatregelen onnodig maken.

Wat er gebeurd is dat mr. Jeroen Pols een lacune in de nieuwe regelgeving heeft ontdekt die nu na het kort geding zal worden dichtgetimmerd door de onbehoorlijke bestuurders. Daarvoor vliegt Jeroen Pols bewust helemaal naar een risico gebied in Tanzania. Betaald met de donaties aan Viruswaarheid? De rechter heeft in kort geding vastgesteld dat er geen wettelijke basis bestaat voor de eis die is gesteld aan terugkerende Nederlanders. De eis zal gewoon gesteld kunnen worden als de regelgeving wordt aangepast. Dit betekent niks anders dan dat de onbehoorlijke bestuurders binnenkort komen met aanvullende regelgeving die de PCR-test verplicht stelt voor uit het buitenland terugkerende Nederlanders. De rechter constateert dat er sprake is van getrapte bevoegdheden waarbij uiteindelijk personeel op Schiphol om die PCR-test moet vragen.
><br>Voor het onbehoorlijke bestuur is het slechts een kwestie van de regelgeving verbeteren, rekeninghoudend met het vonnis. Mr Jeroen Pols is cum laude afgestudeerd op strafrecht. Toch heeft hij als prominente bestrijder van de Coronamaatregelen nog geen enkele zinnige aangifte gedaan. Terwijl hij als strafrecht expert weet of althans behoort te weten dat hij onder de gegeven feiten en omstandigheden wettelijk verplicht is aangifte te doen. Iedereen is dat verplicht bij moord en terrorisme. Dat de Coronamaatregelen een zieke massamoord zijn en dat de media weer ouderwets als gewillige beulen de keuze maken een lijn te trekken met de misdadige instituten licht er zo dik bovenop dat het voortgaande gedoe van mr. Jeroen Pols begrepen dient te worden als een vorm van deelname.

Update 04.01.2021: Told You So!

Share |

Permalinks