U bent hier: Home / Viruswaarheid en antisemitisme

Viruswaarheid en antisemitisme

by J.L. de Kreek — last modified 01-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Mordechay Krispijn, een lid van het kernteam van Viruswaanzin/Viruswaarheid, benadrukt keer op keer zijn Joodse achtergrond. En dat hij niet Joods is opgevoed. En dat 21 Joodse leden van de familie van Mordechay in de oorlog zijn gedeporteerd en vermoord. De rechterhand van Mordechay Krispijn in Viruswaarheid/-zin is het meisje Anna Zeven. Anna Zeven ziet de psychoanalyticus Carl Jung als held. In deze verhouding spiegelt de relatie tussen de Zionisten en Adolf Hitler. Adolf Hitler was de rechterhand van de Zionisten die nauw samenwerkte met Carl Jung. De grote initiators van de Holocaust hebben ook een Joodse achtergrond en gedragen zich Joods onopgevoed.

Mordechay Krispijn van Viruswaanzin is uitgebreid geïnformeerd over wie de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Meeste mensen denken dat dit Hitler en Eichmann zijn en zo. Dat is niet juist. De Zionisten zijn de grote initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, gesteund door  psychoanalyticus Carl Jung die zo goed is met Archetypen. Carl Jung in zijn tijd was ermee bekend dat de Zionisten werkte aan de voorbereidingen op de Holocaust. Net als de Telegraaf en andere media daarmee bekend waren. Dat dit de geschiedenis is van de genocide op de leden van de familie van Mordechay Krispijn is relevant voor zijn werk voor Viruswaarheid/-zin omdat de Coronamaatregelen zijn bewerkstelligd door dezelfde terreurbeweging die schuldig is aan de Holocaust.
> <br> Het doel is oppermacht. Voor een bepaalde familie. Deze familie is de leiding van een syndicaat van industriëlen. De naam van deze familie is Rothschild. Als Mordechay Krispijn minder eigenwijs was geweest en zijn onderzoek goed was gedaan had hij aan de stroom Joodse emigranten naar Israël ten gevolge van Corna kunnen zien en begrijpen dat de Coronamaatregelen de facto door antisemieten zijn bewerkstelligd. Elke massa emigratie van Joden naar Israël is tot stand gebracht door antisemieten. Oogmerk is zo veel mogelijk Joden in het wereldgetto te Palestina te krijgen voor de aanstaande Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Deze volgende Shoah door de familie Rothschild, die daarna officieel als vorst der Joden zal voortgaan, zal zoveel slachtoffers veroorzaken dat de de begrafenis zeven maanden duurt. Het is niet voor niks dat de Coronamaatregelen imponeren als een ordinair zoenfer voor Bill Gates. Bill Gates werkt samen met de zakenpartners van de familie Rothschild waarmee het in der tijd de Holocaust heeft bewerkstelligd. De familie van Mordechay Krispijn is vermoord in de kampen van de onderneming van de familie van de patroon van de held van Geert Wilders.

Share |

Permalinks