U bent hier: Home / Viruswaarheid en de Joden

Viruswaarheid en de Joden

by J.L. de Kreek — last modified 28-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Leden van het kernteam van Viruswaarheid, Mordechay Krispijn en Anna Zeven, hebben een relatie met elkaar gekregen. Dit symboliseert de romantiek van de strijd voor mensenrechten en de democratische rechtsstaat. Mordechay Krispijn heeft een Joodse naam. Hij is niet Joods opgevoed. Joodse leden van de familie van Mordechay Krispijn zijn vermoord in de Tweede Wereldoorlog. Anna Zeven ziet Carl Jung als held. Deze relatie symboliseert de Joden die door de beroemde psychoanalyticus worden genaaid.

Carl Jung is een van de beroemdste psychoanalytici ter wereld. Hij gebruikt het archetype als onderdeel van zijn analytische psychologie. Zijn school staat aan de basis van Deep Democracy. Carl Jung werkte nauw samen met Erich Neumann. Erich Neumann nam sinds zijn tienertijd deel aan de terreurbeweging die is opgericht om de Holocaust te bewerkstelligen. In verband met Viruswaarheid is het van belang bewust te zijn van het feit dat de Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog de uitvoerende macht was van de terreurbeweging van de man waarmee Carl Jung samenwerkte. Hun correspondentie staat in boekvorm te koop op internet. De brondocumenten van deze terreurbeweging en zijn agenda voor oppermacht staan ook op internet.

Mordechay Krispijn komt aan de telefoon direct en bijkans passief agressief over. Mordechay Krispijn is een volleerde marketeer. Hij begrijpt NLP en is een vakkundige verkoper. Mordechay Krispijn kan iedereen alles verkopen. Dat Mordechay Krispijn een Joodse achtergrond bezit is van belang in verband met Viruswaarheid. De Coronamaatregelen en de Jodenvervolging zijn het werk van de terreurbeweging waarmee de held van Anna Zeven samenwerkte. De Coronamaatregelen preluderen op de volgende Holocaust van deze terreurbeweging. Mordechay Krispijn en Anna Zeven is alles verteld aan de telefoon over hoe het precies zit met de Coronamaatregelen en wat wel en wat niet van belang is om te doen om deze maatregelen doeltreffend te bestrijden.

Viruswaarheid doet juist dat wat niet helpt. En het associeert voortdurend in diverse vormen met de terreurbeweging die schuldig is aan de Jodenvervolging en de Coronamaatregelen. De Joods onopgevoede grondhouding van Mordechay Krispijn. De held van Anna Zeven. De kleurstelling blauw van Anna Zeven het het wit van de kleren van keizer Willem Engel. Het doelbewust negeren van de waarheid in verband met de Jodenvervolging. En dan de rechtszaken van mr. Jeroen Pols die hij voert om te verliezen en de kans op acceptatie van hydroxychloroquine door autoriteiten zo klein mogelijk te maken, de volgers van Viruswaarheid zand in de ogen strooiend met zijn zogenaamde juridische kwaliteiten.

Viruswaarheid wordt ervaren als onderdeel van de agenda voor oppermacht van de terreurbeweging die samenwerkend met georganiseerde misdaad in de zorg middels de Coronamaatregelen een greep doet naar de macht. Ook het feit dat Viruswaarheid opzichtig wordt gesteund door Thierry Baudet en het bij herhaling berichten van Geert Wilders re-tweet is bijkans sluitend bewijs van het feit dat Viruswaarheid werkt voor de terreurbeweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders waarvan prominente vertegenwoordigers nauw samenwerkten met de held van Anna Zeven om het Jodendom te ontdoen van Joden. De held van Willem Engel was een racist. De vrouw van de man waarmee deze held samenwerkte was misschien wel de grootste fan van Adolf Hitler.

Share |

Permalinks