U bent hier: Home / Viruswaarheid en de Nazi’s

Viruswaarheid en de Nazi’s

by J.L. de Kreek — last modified 09-05-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De symbiose tussen Viruswaarheid en Thierry Baudet symboliseert de innige samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi’s voor het bewerkstelligen van de Holocaust. Viruswaarheid gaat er prat op dat hun frontman Joods is, net zoals de Zionisten hun Joodse achtergrond veinzen. Thierry Baudet op zijn beurt bewondert de man die de Holocaust heeft bedacht als held, net als Adolf Eichmann dat deed. Het gesoigneerde voorkomen van Thierry Baudet kan zijn bewondering voor de grote initiators van de Holocaust niet verhelen. De SA, SS, Wehrmacht en Hitlerjugend waren ook 'well dressed', gekleed door Hugo BoSS. Bovendien is Viruswaarheid ermee bekend dat Baudet bewonderaar is van de man die de Holocaust heeft bedacht.

Mordechai Krispijn, de frontman van Viruswaarheid met zijn mooie Joodse naam is aan het begin van de plandemie uitgebreid met argumenten onderbouwd gewezen op de Zionistische grondslag van de Holocaust en het feit dat de Zionisten een volgende Holocaust geagendeerd hebben staan waarvan de plandemie onderdeel is. Dat is van belang is voor begrip van de Coronacrisis. Volgens Mordechai Krispijn heeft zijn familie in de trein gezeten naar Auschwitz om daar te worden gedoucht. Ze zijn volgens Mordechai Krispijn nooit teruggekomen. Net als velen Joden die in die treinen hebben gezet. Men zou daarom kunnen denken dat Mordechai Krispijn er belang bij heeft niet samen te werken met personen die de grote initiators van de Holocaust bewonderen.

Door de symbiotische samenwerking tussen Viruswaarheid en Thierry Baudet begint het erop te lijken dat Mordechai Krispijn helemaal niet bereid is zijn Joodse achtergrond eer aan te doen. Welk persoon met Joodse achtergrond werkt in vredesnaam samen met personen die de grote initiators van de Holocaust als helden bewonderen? Het antwoord is natuurlijk de actuele deelnemers aan de beweging die verantwoordelijk is voor de Holocaust en na de oorlog gewoon actief is gebleven onder de naam Zionisme. Die mensen doen ook alsof ze Joods zijn. Mordechai Krispijn is misschien gewoon Zionist. En Viruswaarheid is gewoon gecontroleerde oppositie van de beweging van de held van Baudet die achter de Coronacrisis zit ter verkrijging van oppermacht en uitroeien van het gehele Joodse volk.

Share |

Permalinks