U bent hier: Home / Viruswaarheid en Weltschmerz zijn de trollen

Viruswaarheid en Weltschmerz zijn de trollen

by J.L. de Kreek — last modified 10-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het is een vorm van Trollen wat Viruswaarheid en Café Weltschmerz doen met hun rechtszaken. Viruswaarheid voert al maanden rechtszaak na rechtszaak en verliest ze allemaal voorspelbaar. Het is Ab Gietelink van Café Weltschmerz uitgebreid onderbouwd uitgelegd dat zij beter niet kunnen procederen tegen YouTube omdat het risico bestaat dat het nadelig werkt voor acceptatie van HCQ door autoriteiten. Nu staat huisarts Rob Elens officieel te boek als kwakzalver en kan de media ruimschoots veinzen dat hydroxychloroquine gevaarlijk is omdat de rechter dit heeft gezegd in de YouTube-zaak van Ab Gietelink.

De Coronamaatregelen zijn een vorm van terrorisme. Er is sprake van moord door behandeling. Deze vorm van moord wordt al jaren toegepast bij HIV en AIDS. In verband met HIV en AIDS wordt dezelfde soort leugen verkocht als bij Sars-cov-2. De “s” in deze afkortingen verwijst naar “syndroom”. Kenmerk van syndromen is dat er geen eenduidige oorzaak is. Een virus als oorzaak van een syndroom kan niet omdat dan sprake is van een virusziekte. Viruswaarheid pakt de kwestie steevast verkeerd aan. Het gaat de strijd aan met autoriteiten in plaats dat het geduldig en goed gemotiveerd de rechter laat zien dat Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl gelijk heeft.

Het gaat helemaal niet om hydroxychloroquine. Het gaat om Zink. HCQ is nodig om Zink in de geïnfecteerde cel te krijgen en te genezen. Wanneer HCQ pas in het ziekenhuis wordt gebruikt is het te laat. Alleen HCQ heeft geen effect. Het gaat om Zink. De Covid19 patiënten die zijn gestorven aan deze ziekte zijn overleden aan de behandeling. Een massamoord op meer dan 10-duizend Nederlanders waarover iedereen zwijgt. Iedereen die kennis heeft van deze massamoord, dat is in ieder geval het kernteam van Viruswaarheid, Ab Gietelink en Café Weltschmerz zijn strafbaar op grond van artikel 135 en 136 het Wetboek van Strafrecht omdat zij hun aangifteplicht van artikel 160 eerste lid Wetboek van Strafvordering niet nakomen. Iedereen is verplicht aangifte te doen tegen de leden van het OMT omdat ze mensen doden middels hun besluitvorming.

Share |

Permalinks