U bent hier: Home / Viruswaarheid.nl werkt voor RIVM & YouTube

Viruswaarheid.nl werkt voor RIVM & YouTube

by J.L. de Kreek — last modified 05-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Naar het schijnt wordt een aangifte voorbereid tegen Stichting Viruswaarheid.nl en mr. Jeroen Pols en Mordechay Krispijn en Willem Engel en Anna Zeven en de personen die voor hen werken en hen steunen. De grond van de aangifte is deelname aan de georganiseerde misdaad die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Viruswaanzin misbruikt de Coronamaatregelen voor andere doelen dan de waarheid over Sars-cov-19. De feiten worden objectief bewezen door het werk van jurist Jeroen Pols die keer op keer de verkeerde rechtszaken voert. Doelbewust zo blijkt want het kernteam is van meet af voorgehouden dat het aangifte moet doen.

Stichting Viruswaanzin traineert doelbewust en opzettelijk de strafrechtelijke oplossing van de Coronamaatregelen. Er is sprake van massamoord. Nederlanders worden vermoord door Coronamaatregelen. Mordechay Krispijn heeft enige tijd geleden alweer beaamt dat er sprake is van moord door het verbod op HCQ. Bij moord en terrorisme zijn Nederlanders verplicht aangifte te doen. Dat staat in artikel 160 eerste lid van het wetboek van strafvordering. Er is zelfs sprake van genocide want de nationale groep der Nederlanders wordt leefomstandigheden opgelegd die op de gehele of gedeeltelijke vernietiging is gericht.

Genocide is een misdrijf wat vrijwel uitsluitend kan worden gepleegd met passieve of actieve betrokkenheid van ambtenaren. In dit geval first of all de ambtenaren van het RIVM en het OMT en de IGJ en de ambtenaren van Viruswaarheid.nl en vervolgens secretaris generaal Erik G die ook één van de aanvoerders is als het gaat om de georganiseerde misdaad bij de kinderbescherming en de jeugdhulp. 

Erik G. is een bestuurlijke pyromaan. Hij is deskundig op het terrein van de ongetemde problemen. Hij geniet er zichtbaar van. Deze bestuurder wordt getraind door specialisten cultuur interventie in Deep Democracy. Dat wordt de Slimme Overheid genoemd. Deep Democracy is een psychologische clusterfuck (or rituele initiatie) voor bestuurders en boardrooms voor compliance met de terreurbeweging die schuldig is aan de Coronamaatregelen. Mordechay Krispijn wil het niet over de pedo-elite hebben alleen dit is wel noodzakelijk omdat dan de Boogeyman zichtbaar wordt. Nu staat er een enorme Roze Olifant in Nederland waarvan Mordechay Krispijn bewerkstelligt dat zo min mogelijk mensen hem zien.

Er zijn in de Nederlandse democratische rechtsstaat niet heel veel mogelijkheden om de Corona maatregelen zo snel als mogelijk alle middelen rechtens op te heffen. De beste manier is handhaven. De virologie handhaven. En het wetboek van strafrecht en het wetboek van strafvordering. Het is niet te begrijpen, of juist wel, dat jurist mr. Jeroen Pols civiel optreedt zoals hij doet namens Stichting Viruswaarheid.nl en de donateurs die bij elkaar meer dan 120.000,- hebben opgehoest om verlost te worden. Jeroen Pols is afgestudeerd in het strafrecht. En hij doet civiel recht voor Viruswaarheid. Waarom ziet hij als strafrecht jurist niet de genocide, de massamoord en het terrorisme van het RIVM en het OMT en de IGJ?

En waarom stelt hij als strafrecht jurist modelaangiften op waarvan hij weet dat die niet ontvankelijk worden verklaard op grond van artikel 119 grondwet? De dagvaarding van Jeroen Pols in de zaak van Viruswaanzin tegen het RIVM om afgifte van documenten leest als instructies aan het RIVM voor hoe te reageren op eventuele strafrechtelijke en andere kritieken op het werk van de georganiseerde ambtelijke misdaad. Mr. Jeroen Pols van Viruswaarheid is advocaat van het RIVM. Op kosten van de slachtoffers zet hij hen in het privaatrecht voor schut met vorderingen die de kleinste kans van slagen hebben. En het RIVM het beste helpen met het verweer tegen de strafzaak die tegen het RIVM moet worden losgemaakt.

De weerstand van Stichting Viruswaarheid.nl en het kernteam tegen de oplossing is mogelijk gebaseerd op berichten uit het begin van de crisis dat juristen werken aan aangiften tegen het RIVM cum suis. Al in een vroeg stadium van de crisis was helder dat er sprake is van terrorisme. En Willem Engel en Maurice de Hond kunnen alleen over aerosolen praten. Woensdag 5 augustus 2020 is de zaak van Viruswaarheid tegen YouTube omdat YouTube censuur pleegt op een video met daarin Rob Elens. Het is in het belang van YouTube om in dit kader gedagvaard te worden door jurist Jeroen Pols van Stichting Viruswaarheid.nl. Rob Elens is de man die iedereen redden kan. De toets die Viruswaarheid voor iedereen bij de rechter civiel maakt is of de inhoud van die video met Rob Elens over HCQ wel of niet voldoet aan de Corona-richtlijnen zoals die op YouTube en in het algemeen in de sociale media op gezag van autoriteiten gelden. Een andere toets zal de rechter in kort geding meest waarschijnlijk niet maken.

Share |

Permalinks