U bent hier: Home / Viruswaarheid trolt samenleving

Viruswaarheid trolt samenleving

by J.L. de Kreek — last modified 16-04-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Vrijdag 16 april staat Viruswaarheid weer voor de rechter. Hoger Beroep bij het Gerechtshof in Den Haag over de pcrtest en het inreisverbod. In het hele jaar dat Viruswaarheid domineert heeft het geen enkele rechtszaak gevoerd voor toegang tot HCQ en Ivermectine. De rechtszaak die het heeft gevoerd met de acteur Ab Gietelink van Cafe Weltschmerz in verband met HCQ heeft het recht bevestigd van YouTube om de oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus van de website zelfszorgcovid19.nl te censureren. Ook heeft Viruswaarheid nog altijd geen aangifte gedaan terwijl er een aangifteplicht van kracht is.

De aangiftes die worden ondersteund door Viruswaarheid treffen staatsrechtelijk geen doel omdat ze zijn gedaan tegen politiek ambtsdragers. Voor hen geldt artikel 119 van de Grondwet zoals jurist mr. Jeroen Pols die de raadsman is van Viruswaarheid, weet. Vanaf het eerste optreden is Viruswaarheid en de hele kring eromheen erop gewezen dat aangifte moet worden gedaan. Nog voordat civiel wordt opgetreden. En dat artikel 1 van het EVRM, het recht op leven ingeroepen dient te worden. De coronadoden zijn door moord om het leven gebracht. Met voorbedachte rade. De grootste massamoord in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog. Twintigduizend slachtoffers die geholpen hadden kunnen worden als Viruswaarheid gewoon de verwachtingen had waargemaakt en geen bananen had opgehangen aan de poorten van de Paleizen van Justitie.
><br>Vanaf het begin is ook de dubbele agenda van Viruswaarheid aan de orde gesteld. Bij hoog en bij laag beweert Viruswaarheid geen gecontroleerde oppositie te zijn. Terwijl de voortgaande afwezigheid van succes en de verspilling van donaties aan kansloze rechtszaken anders doet vermoeden. Het werk van Viruswaarheid is dermate kwaliteitsloos dat het niet anders kan dan dat Viruswaarheid bestaat uit trollen die of van de coronacrisis willen profiteren voor het bewerkstelligen van hun eigen utopisch wereldbeeld, of bewust hulp verlenen aan de zorgfascisten die met hun coronaterreur Nederland, de wereld en Europa in hun greep hebben.

Share |

Permalinks