U bent hier: Home / Voorspelling rechtszaak Viruswaarheid vs RIVM

Voorspelling rechtszaak Viruswaarheid vs RIVM

by J.L. de Kreek — last modified 24-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De voorspelling voor de zaak van Viruswaarheid tegen het RIVM is dat Viruswaarheid niet ontvankelijk wordt verklaard omdat het bij de bestuursrechter dient te zijn. Bovendien beroept Viruswaarheid zich voor de vordering op een rechtsbetrekking tussen de Stichting en de Staat die niet bestaat. Viruswaarheid veronderstelt dat de Coronamaatregelen onrechtmatig zijn en dat daarom de Staat gehouden is bepaalde documenten die het onder zich heeft te vertrekken. Er is geen onrechtmatige daad van de Staat heeft de rechter te Den Haag deze zomer in kort geding bepaald in de zaak van Viruswaarheid.

Bovendien staat er een WOB-procedure open voor Viruswaarheid om aan de documenten te komen. In het algemeen is het met de civiele rechter in kort geding dat het de eiser niet ontvankelijk verklaart wanneer een andere rechtsgang met voldoende waarborgen open staat. Anders kan het voorkomen dat verschillende rechters zich verschillend uitspreken over dezelfde kwestie. Viruswaarheid procedeert om te verliezen. Jurist Jeroen Pols wordt op Mr. Online door kenners afgeschilderd als amateur.

Jurist Jeroen Pols is meer dan dat. Zijn rechtszaken voor Viruswaarheid zijn dusdanig ingestoken dat de rechter welhaast niet anders kan dan Viruswaarheid in het ongelijk te stellen. Keer op keer kiest Viruswaarheid de werkwijze die juridisch niet vanzelfsprekend is. Ook de acties van Viruswaarheid rond rechtszaken doen in alle redelijkheid vermoeden dat Viruswaarheid een dubbele agenda uitvoert. Viruswaarheid is in een vroeg stadium gedegen geïnformeerd over de aanpak met de meeste kans van slagen. Viruswaarheid doet niks anders dan de boodschap die herhaald is meegedeeld aan Viruswaarheid te negeren en juist die dingen te doen die contraproductief zijn. 

Iedereen die zich inlaat met Viruswaanzin zet in op de verliezende partij. Ab Gietelink van Cafe Weltschmerz heeft dat recent weer eens bewezen gekregen in zijn zaak tegen de mondkapjes. Omdat Viruswaarheid zich met die zaak bemoeit en mr. Jeroen Pols van het specifieke belang van Ab Gietelink een algemeen belang maakt is de kans op afwijzing groter. Het wordt goed uitgelegd door een advocaat en parttime journalist op Mr. Online. Viruswaarheid is een parasitaire aandoening wat profiteert van het terrorisme gerelateerde bedrog en de massamoord van het OMT en het RIVM.

Share |

Permalinks