U bent hier: Home / Waarheid over Viruswaanzin

Waarheid over Viruswaanzin

by J.L. de Kreek — last modified 11-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De leider van Viruswaanzin is Willem Engel. Hij zegt niet de leider te zijn terwijl hij instructies geeft aan anderen. Bovendien treedt hij namens Viruswaanzin op in de rechtbank. En hij levert ideeën. Donaties komen op de rekening van zijn dansschool. Willem Engel heeft een racist als held. Een ander lid van het kernteam van Viruswaanzin heeft een antisemiet als held. Viruswaanzin zegt niet rechts-extremistisch te zijn. Willem Engel praat in zijn video’s over opstand en “een nieuwe wereld”. Viruswaanzin stelt vorderingen in bij de rechter die niet kunnen worden toegewezen. De modelaangifte van Viruswaanzin tegen de ministers heeft ook geen kans van slagen.

Viruswaanzin is uitgebreid geïnformeerd over de juridische acties die wel kans van slagen hebben. Keer op keer kiest Viruswaanzin voor de juridische wegen die doodlopen. De jurist van Viruswaanzin is Jeroen Pols. Die man is echt heel slecht als jurist. En zelfs kwaadaardig. Viruswaanzin is uitgelegd dat de acties van Viruswaanzin risicovol zijn voor gezinnen met kinderen. De Coronamaatregelen zijn immers bewerkstelligd door dezelfde georganiseerde ambtelijke misdaad die verantwoordelijk is voor de kinderbescherming. Zodra een gezin door Viruswaanzin in het oog springt bij de kinderbescherming is het gezin verloren.

Viruswaanzin wil geen oplossingen. Dit valt duidelijk af te leiden uit de juridische acties die het onderneemt. En de demonstraties die het organiseert. Viruswaanzin is uit op opstand. Het wil zoveel chaos veroorzaken met alle liefde en geduld dat het niet te handhaven is voor de overheid. De vreedzame demonstraties van Gandhi zijn als zeer provocaties ervaren. Ook de bananen aan de poorten van de Paleizen van Justitie bewijzen objectief dat Viruswaanzin op geen enkele manier de bedoeling heeft te strijden voor behoud van de democratische rechtsstaat. Viruswaanzin wil de democratische rechtsstaat domineren. Viruswaanzin imponeert als een groep rechts-extremistische revolutionairen die het momentum van de crisis misbruiken om de democratische rechtsstaat te onderwerpen.

Precies volgens de agenda van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatregelen. Des te meer opstand of verzet of demonstraties des te sterker het onbehoorlijke bestuur wordt. Nederland, de wereld en Europa worden overvallen door een terreurbeweging die extreem geweld toepast tegen zij die zich verzetten tegen de overval op Nederland, de wereld en Europa. Viruswaanzin  brengt ouders met kinderen in de kijkers van de georganiseerde misdaad. De patronen zijn makkelijk te herkennen voor zij die bekend zijn met de werkwijze van het onbehoorlijke bestuur. Viruswaanzin bezit in verband daarmee geen enkele eigen kennis. Of is door en door corrupt.

Strijden voor de democratische rechtsstaat bestaat niet uit vorderingen die niet kunnen en het voor gek zetten van de rechtspraak. Het onbehoorlijke bestuur moet alle middelen rechtens worden gesloopt. Dit kan alleen via controlled demolition. Dat is werk voor professionals. En dat zijn de luitjes van Viruswaanzin overduidelijk niet. Het zijn zulke grote prutsers dat ze met open ogen trappen in de val die bewuste terreurbeweging zet voor dwarsdenkers en eigengereide dansers wiens mening totaal onbelangrijk is in de hele discussie over het virus. De mening en werkwijze van Willem Engel, Jeroen Pols, Mordechay Krispijn en Anne Zeven leiden af van de oplossing. En zal worden behandeld als deelname aan de criminele samenwerking van terroristen en georganiseerde misdaad die de Coronamaatregelen bewerkstelligt. 

Share |

Permalinks