U bent hier: Home / Wappies oogsten klappies

Wappies oogsten klappies

by J.L. de Kreek — last modified 16-03-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Wappies in Nederland zijn dom en onverstandig. Hoe vaak moet de ervaring zijn dat demonstreren uitloopt op klappen van de ME? In het algemeen stoot een ezel zich niet tachtig keer aan dezelfde steen. De Wappies constateren niet ten onrechte dat het bestuur is ontspoord. Vervolgens geven ze het ontspoorde bestuur aanleiding klappen uit te delen middels misbruik van de sterke arm. Kennelijk hebben de Wappies nog nooit een film gezien over de Tweede Wereldoorlog toen Nederland was bezet door fascisten. In der tijd kreeg ook iedereen klappen die ging demonstreren. Als een enkel persoon zich verzette werden alle jonge mannen uit de buurt tegen de muur gezet.

Het is ook niet nodig te demonstreren. Het is beter thuis te blijven omdat dan de politie ook thuis kan blijven en kan worden aangezet de Coronaterroristen op te sporen doordat iedereen thuisblijvend gewoon even aangifte doet. De Wappies van Viruswaarheid verbranden al hun donaties aan rechtszaken waarmee juist de juridische kaders van de coronamaatregelen worden versterkt. Iedereen laat na wat noodzakelijk is: aangifte doen. Demonstreren is wat de Coronaterroristen willen. Dan kunnen ze hun sterke arm misbruiken. De Coronaterroristen willen niet dat iedereen aangifte doet en zo het Openbaar Ministerie aanzet tot strafvervolging.

Het bestuur in Nederland waant dat de Coronamaatregelen noodzakelijk zijn. Dat is op basis van adviezen van bepaalde deskundigen. De Rechtspraak oordeelt dat het bestuur op de adviezen van deze deskundigen mag vertrouwen. Dus is het zaak het Openbaar Ministerie ervan te overtuigen dat het Kabinet en Parlement nota bene terrorisme gerelateerd worden bedrogen door de personen die hen adviseren in verband met de uitbraak van Covid19 en de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus Sars-cov-2. Dat is het systeem in Nederland. Dat is de wet. Wanneer aan de ene kant moorden en/of terroristische misdrijven worden gepleegd zoals nu met de Coronamaatregelen moet aan de andere kant aangifte worden gedaan om het evenwicht te behouden. Het is extreem normaal in Nederland aangifte te doen wanneer er sprake is van misdrijven.

De geschiedenis wijst uit dat demonstreren bij misdrijven ook wanneer het vreedzaam is juist grote risico heeft uit te lopen op bloedvergieten. De klappen afgelopen weekend op het Malieveld zijn niet de uitzondering op de regel. Het Nederlandse bestuur is gekaapt. Effectief is er sprake van een staatsgreep. De politie wordt aangestuurd door georganiseerde misdaad. Dit betekent dat de politie met rust gelaten moet worden. Wat inhoudt dat Wappies op hun vrije Zondag niet massaal naar het Malieveld kunnen zonder op voorhand ermee bekend te zijn dat ze klappen zullen ontvangen. Omdat Wappies bekend zijn met de misdrijven en ze geen aangifte doen terwijl er een aangifteplicht van kracht is en de misdrijven zich voordoen, zijn de Wappies inclusief Viruswaarheid juridisch gezien medeplichtig.

Share |

Permalinks