U bent hier: Home / Ware aard Hiv

Ware aard Hiv

by J.L. de Kreek — last modified 01-01-2019 06:00
Opgeslagen onder:

Het is tijd voor Hiv uit de kast te komen. Hiv is een passenger virus. Het is aanwezig bij personen met iets onder de leden. Dit kan van alles zijn. Meeste mensen raken gewoon weer verlost van Hiv. Dat doet het immuunsysteem zelf. Voorwaarde is gezonde levensstijl. Er is een correlatie tussen Hiv en AIDS. Geen causaal verband. Hiv heeft een correlatie met zoveel. Hiv is heel normaal. Veel voorkomend. Besmettelijk. Is niet dodelijk. Behalve als het wordt misbruikt als oorzaak van AIDS.

AIDS is een verkrijgingssyndroom. Nomenclatuur is niet voor niks in de wetenschap. Daarvan valt van alles af te leiden. De S in AIDS staat bijvoorbeeld voor syndroom. AIDS is geen virusziekte. Wat vreemd is wanneer een virus de oorzaak moet zijn. Een bepaald virus bovendien. Polio is bijvoorbeeld wel een virusziekte wat wordt veroorzaakt door het poliovirus. Bij AIDS blijken protocollen niet te gelden. En oude conventies die het nut bewezen hebben zijn pardoes terzijde gesteld. Kochspostulaten zijn heilig. Robbert Gallo bewijst al in mei 1984 in Science dat een minderheid van de door hem onderzochte personen met AIDS teven Hiv bezaten.

Talloze zeer bekwame wetenschappers, waaronder nobel prijswinnaars, zijn verguisd en voor gek gezet door de industrie omdat zij het zogenaamde bewijs van de industrie niet zien. De grote wetenschapper die Hiv heeft ontdekt is een Fransman. Zijn vondst is gekaapt door een Amerikaan. Die Amerikaan heeft een leugentje bedacht om profijt te trekken van zijn patenten op Hiv-testen. Dit leugentje is dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt. En dat AZT nodig is om deze dodelijke ziekte te bestrijden. AZT is gegarandeerd dodelijk. Ook in Nederland hobbelen grote groepen geiten en eencelligen aan achter de leugens die dagelijks worden verkocht om de massamoord met medicijnen op Hiv-patienten onder de pet te houden.

Share |

Permalinks