U bent hier: Home / WEF voert Oekraïneoorlog

WEF voert Oekraïneoorlog

by J.L. de Kreek — last modified 05-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De oorlog in Oekraïne is een oorlog van leden van het WEF. Alle leiders van de bij het conflict in Oekraïne betrokken landen zijn of waren lid van het WEF. Dat Vladimir Putin recent is geroyeerd door het WEF betekent niet dat hij in Oekraïne geen uitvoering geeft aan de WEF-agenda. Putin's Rusland loopt voorop in de WEFs Vierde Industriële Revolutie. Het conflict is uitgelokt door leden van het WEF in hun rol van vertegenwoordigers van landen, de neo-nazi’s in Oekraïne sponsorend. Ook is er geen logische verklaring waarom Putin juist nu militair optreedt. Wat was de clear and present danger? Dat de Nazi’s uit Oekraïne al jaren pro-Russische bevolkingsgroepen terroriseren is een lang bestaand probleem.

De oorlog in Oekraïne wordt gevoerd direct na de plandemie van het WEF door leden van het WEF in hun rol van leiders van Oekraïne, Rusland en andere landen. Het is het World Economic Forum wat oorlog voert in Oekraïne. De grote leider van het WEF, Klaus Schwab is geboren in de cultuur der Nazi’s. Zijn papa was collaborateur. Het plan voor the Great Reset van het WEF is voortzetting van the Great Reconstruction of the grea Great Revision die de Zionisten zijn begonnen te Basel 1897 ter omwenteling van de Franse Revolutie. De oorlog nu in Oekraïne is uitgelokt door militante Nazi’s met jaren lang treiteren en erger van pro-Russische bevolkingsgroepen. Deze militante Nazi’s worden van steun en support voordoen door westerse leiders die hun strijdkracht wat graag accepteren om ouderwets te strijden tegen de bolsjewieken. 

De oorlog in Oekraïne zal de reeds bestaande nazikrijgsmacht daar versterken en van zware wapens en munitie voorzien voor de ouderwetse nazi-strijd tegen de Russen. Wie denkt dat de president van Oekraïne van Joodse komaf is heeft het mis. De beste man is volger van de beweging van de held van Thierry Baudet en Geert Wilders. Dit is ook de held van Adolf Eichmann. De Nazi’s zijn nooit verdreven geweest. De idee in het westen dat na de oorlog denazificatie heeft plaatsgevonden is een waanvoorstelling. Er is oppervlakkig gedenazificeerd onder de hulppersonen van de grote Nazi’s. De grote creatieve breinen en leiders die achter de schermen alles regelen en bekokstoven zijn net als vandaag buiten schot gebleven.

In der tijd begonnen de problemen voor de Joden ook in Oekraïne en omgeving. De agenda die daaraan ten grondslag ligt voorziet in nog een Holocaust. Deze agenda is opgesteld door de leiders van een beweging van antisemieten. Deze beweging is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. De oorlog in Oekraïne wordt ook in Nederland gevoerd omdat de beweging die erachter zit al jaren lang onderdelen van de Staat der Nederlanden bedreigt en bedriegt met terroristisch oogmerk om de feiten die het bestaan en de misdaden van de beweging objectief bewijzen niet te objectiveren en gewoon te accepteren alsof het de normaalste zaak is van de wereld. De oorlog in Oekraïne wordt gevoerd vanaf het bureau van leden van het WEF.

Share |

Permalinks